Yayın Uygulamaları

Resmi Yayıncılık Nedir? Nasıl Başvurulur?

Resmi Yayıncılık Nedir? Nasıl Başvurulur?
Resmi Yayıncılık Nedir? Nasıl Başvurulur?

Resmi yayıncılık nedir? Resmi yayıncı olduğunuzda dilediğiniz kişiyi takip edebilir, bloklayabilir ve takipçilerinizin canlı yayınlarınızdan haberdar olabilmesi için bildirim almalarını sağlayabilirsiniz. Canlı yayın sırasında diğer kullanıcılardan anlık olarak mesaj alabilir ve ve kullanıcılarla anlık etkileşim kurabilirsiniz. Resmi yayıncı olduğunuzda popüler olan canlı yayın uygulamarında ücretli yayıncılık yapabilirsiniz. Bu sayede ek gelir sağlamış olursunuz.

Resmi Yayıncı Başvuru

Canlı yayın platformlarında resmi yayıncı olmak artık çok kolay! Resmi yayıncı olarak aylık 80 $ ile 4400 $ arasında gelir elde edebilirsiniz.

Resmi Yayıncı Olmak İçin Aranan Nitelikler

Resmi yayıncı olmak için sahip olmanız gereken bazı özellikler bulunmaktadır. Bu sebeple her isteyen kişi resmi olarak yayıncılık yapamaz. Aşağıda sıralanan özellikler sizde de mevcut ise resmi yayıncı başvurusu yapabilirsiniz.

  • Ayda en az 30 saatlik bir süre boyunca canlı yayın yapabilirim
  • 15 gün boyunca online olarak resmi canlı yayın uygulamalarını kullanabilirim
  • Canlı yayın uygulamalarında çok kısa bir süre içerisinde popüler olabilirim
  • İçerik üreticiliği konusunda problem yaşamam
  • Çok hoş sohbetimdir, enerjik ve yaratıcı canlı yayınlar gerçekleştirebilirim
  • Takipçilerim ile canlı yayınlar sırasında eğlenceli dakikalar geçirebilirim

Resmi Yayıncılık Para Kazanma

Resmi yayıncı olduğunuz canlı yayın  uygulamalarında canlı yayın yaptıkça para kazanırsınız. Canlı yayın uygulamalarının çoğunda hediye kotası bulunmaktadır. Bu hediye kotasını doldurduğunuzda size ödeme yapılır. Sizde resmi yayıncı başvuru yapabilir ve şansınızı deneyebilirsiniz.

Resmi Yayıncı Başvurusu

Türkiye’de ve dünyada resmi yayıncılık yapabileceğiniz bir sürü canlı yayın uygulaması bulunmaktadır. Bu canlı yayın uygulamalarında hem eğlenerek hem de sohbet ederek para kazanabilirsiniz. Sadece bu uygulamalarda canlı yayın açarak resmi yayıncı olmaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Eğer 1 ay içerisinde minimum 30 saat boyunca canlı yayın yapabilirim diyorsanız resmi yayıncı başvuru yapabilirsiniz. Ajansların profesyonel destekleri sayesinde aylık olarak 4400 dolar kadar para kazanabilirsiniz.

Resmi Yayıncı Olma Şartları

Canlı yayın uygulamaları içinde kabul gören ajanslardan herhangi birine katılabilirsiniz. Böylece resmi yayıncı olma imkanı yakalamış olursunuz. Canlı yayın uygulamalarında kadın yayıncı başvurularında herhangi bir şart aranmaz. Ancak erkek yayıncı başvurularında yetenek ve kitle etkileşim şartı aranır. Resmi yayıncı başvurusu yapan kişi aylık en az 30 saat yayın yapmayı ve 15 gün uygulamada online olmayı kabul eder.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!