Yayın Uygulamaları

Lamour Nedir? Nasıl Kullanılır?

Lamour Nedir? Nasıl Kullanılır?
Lamour Nedir? Nasıl Kullanılır?

Nerede olduğunuz farketmeksizin, Lamour üzerinde ilgi alanınıza göre sizlere pek çok dost ve arkadaş bulacağız. Tek yapmanız gereken doğru kişileri seçerek onlara merhaba demek. Karşınızdaki kişi çevrimiçi olduğu zaman ondan bir geri dönüş alacaksınız ve bu şekilde Aşk yaşamınız başlayacak.

Ürün Özellikleri:

  • En büyük bekarlar topluluğu içerisine katılın ve sizde bir aşk avının tadını çıkarın.
  • Aşkı aramakta olan aktif çevrimiçi kullanıcılarımız içerisinde sizde kolay bir şekilde aşkınızı bulun.
  • Yalnızca mesajlaşmayın, birebir görüntülü sohbet edin, sesli görüşme yapın ve sevginizi keşfedin. Lamour uygulamasında arkadaşlık kurmak oldukça basit ve uygundur.
  • Heyecan verici ifadeler ve yüz ifadesi özellikleri gönderme. Karşınızdaki kişinin kalbini kazanabilmek adına hediyeler gönderin.

VIP Üyelik Avantajları:

  • Bütün özelliklere ve kullanıcılara erişim sağlayabilirsiniz.
  • Herhangi biriyle eşleşmeye gerek kalmadan sohbet et. Herkese fotoğraf, video, mesaj ve ses gönderebilirsiniz. Lamour üzerinde arkadaşlık kurmak oldukça basittir.
  • Heyecan verici özellikle ve birçok yüz ifadesi gönderebilme şansı. 
  • Dünyanın her yerinden katılım sağlayan kullanıcılarla konuşun.

Lamour Nasıl Kullanılır?

Lamour uygulaması sayesinde ilgi alanınıza odaklanarak dünya genelinde arkadaş bulmanız ve sohbet etmeniz mümkün.

Uygulama üzerinden başkaları ile sohbet etmek oldukça kolaydır. Karşınıza çıkan kişiler arasından bir kişiyi seçip merhaba yazarak konuşmayı başlatabilirsiniz. Karşınızdaki kullanıcı çevrimiçin olduğu zaman size yanıt verecektir. Dünya genelinde bir uygulama olduğu için karşınızdaki kişilerin size olumlu cevap yazma olasılığı daha fazladır. Uygulamayı biraz öğrendikten sonra uygulama üzerinden para kazanmanız da mümkündür. Çünkü uygulama sizlere birçok farklı yerden para kazanma imkanı tanımaktadır.

Lamour uygulaması ile nasıl para kazanabilirim? 

  • Özel mesaj yolu ile gizli fotoğraf gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz gizli fotoğrafları karşınızdaki kişi açtığı zaman para kazanırsınız.
  • Albüm oluşturarak gizli fotoğraflar ekleyebilirsiniz. Albümünüzde paylaştığınız fotoğrafları profilinizi inceleyen kişiler açtığı zaman para kazanırsınız.
  • Birileri ile mesajlaştığınız zaman veya görüntülü sohbet ettiğiniz zaman para kazanır ve hediyeler alırsınız. Aldığınız bu hediyeleri uygulama içerisinde bozdurabilir ve kazanç elde edebilirsiniz.

Ekstra çaba sarf etmeksizin karşınızdaki kişiyle eşleşmeniz bile uygulama içerisinde size para kazandıracaktır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!