Yayın Uygulamaları

Günlük Ödeme Yapan Uygulama Listesi

Günlük Ödeme Yapan Uygulama Listesi
Günlük Ödeme Yapan Uygulama Listesi

Halihazırda bir işte çalışıyorsanız ve geçiminizi sağlamak için ek gelir yöntemleri arıyorsanız bu günlük ödeme yapan uygulama listesi tam size göre. Bu makalede tanıtacağımız günlük ödeme yapan uygulamalar sayesinde çok fazla çaba harcamadan ek gelir elde edebilirsiniz. Aralarında alışveriş yaparak bile para kazanabileceğiniz uygulamalar bulunuyor.

Günlük Ödeme Yapan Uygulamalar

Para kazandıran günlük ödeme yapan uygulama listesi incelendiğinde yalnızca size verilen görevleri yerine getirip para kazanacağınız uygulamalar bulunuyor. Bu uygulamalar haricinde bilgileriniz ile de ek gelir elde edebileceğiniz uygulamalar mevcut.

1. Bounty

Bounty uygulaması ile kolay görevleri yerine getirip, oturduğunuz yerden ya da gezerken para kazanabilirsiniz. Para kazanabileceğiniz uygulamalardan bir tanesi olan Bounty, oldukça popüler bir uygulama

2. Money App

Money App ile oturduğunuz telefonunuz ile para kazanabilirsiniz. Money App uygulamasının içeriğine bakacak olursak içerisinde para kazanabilmeniz için görevler bulunuyor. Bu görevlere biraz örnek verelim

  • Video izleyip para kazanma
  • Anketleri doldurup para kazanma 
  • Ücretsiz oyunları oynayıp para kazanma
  • Bazı hizmetleri test edip bu hizmetleri puanlandırma

Money App uygulamasının hem İOS hem de Android sürümü bulunuyor. Günlük ödeme yapan uygulama listesi içerisinde yer alan bu popüler uygulamanın mağaza puanı oldukça yüksek. Uygulama içerisinde yer alan görevler günlük olarak sürekli güncelleniyor.

3. Hadi

Hadi uygulaması Türkiye’nin ilk canlı olarak para ödülü veren bilgi yarışmasıdır. Hadi uygulamasında her gün canlı olarak bilgi yarışmaları düzenleniyor. Tüm sorulara doğru yanıt veren izleyiciler para kazanabiliyorlar.

4. Oyna Kazan

Oyna Kazan uygulaması da Hadi uygulaması gibi canlı bilgi yarışması şeklinde para kazandırıyor. Oyna Kazan ekibi kendilerini en çok para kazandıran bilgi yarışması olarak lanse ediyorlar. 

7. Artıway

Artıway uygulamasının küresel dünyadaki ismi Bonusway olarak geçiyor. Artıway uygulaması internet üzerinden online olarak alışveriş yapan kişilerin çok işine yarayacak bir uygulama. Günlük ödeme yapan uygulama listesi içinde bulunan bu uygulama size direkt olarak değil dolaylı olarak para kazandırıyor. Artıway uygulamasının anlaşmalı olduğu online alışveriş sitelerinden alışveriş yaptığınız takdirde Artıway hesabınıza para birikiyor. Bu biriken paraları dilediğiniz zaman çekebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!