Yayın Uygulamaları

Sesli Uygulama İle Para Kazan

Sesli Uygulama İle Para Kazan
Sesli Uygulama İle Para Kazan

Bir çok insan yaşadığı maddı sıkıntılar sebebiyle ek gelir elde etmenin farklı yollarını araştırıyor. Özellikle internet üzerinden para kazanma alternatifleri ekstra çaba gerektirmediği için insanları daha fazla cezbediyor. Bazı insanlar web sitesi ya da blog açarak bazı insanlar da Youtube kanalı açarak para kazanmaya çalışıyor. İos platformunda yeni çıkan bir uygulama olan Clubhouse son dönemde yeni çıkmasına rağmen popüler uygulamalar listesine girmeyi başardı. Clubhouse ile sesli uygulama ile para kazan işlemi yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Gelin Clubhouse uygulamasını daha yakından inceleyelim.

Clubhouse Para Kazanma

Clubhouse uygulamasını İphone kullanıcıları daha iyi bilirler. Daha çok yeni bir sosyal medya platformu olan uygulama App Store’da yayınladığı günden bu yana popülerliğini koruyor. Clubhouse temelde grup olarak sesli sohbetler gerçekleştirebileceğiniz bir sosyal medya platformu. Daha önce bu tarzda bir platform yoktu. Clubhouse çok dikkat çekmeye başlayınca İnstagram ve Twitter gibi popüler sosyal medya uygulamaları da kendilerine sesli sohbet özelliği ekleme kararı aldılar. Diğer sosyal medya platformlarında para kazanılabildiği gibi Clubhouse uygulaması ile de para kazanmak mümkün. İnternet kullanıcıları Cluhouse ile nasıl para kazanılır sorusunu çok sık olarak araştırmaya başladı.

Clubhouse Nasıl Para Kazanılır?

Sesli sohbet tabanlı Clubhouse uygulamasını yalnızca İphone kullanıcıları kullanabiliyor. Clubhouse yaptığı bildiri ile Clubhosue kullanıcılarına para kazanma imkanı sağlayacağını duyurdu.

Clubhouse Para Kazanma Başvurusu

Clubhouse yaptığı açıklamada Clubhouse Creator First adlı bir program başlatmış olduğunu söyledi.  Program kapsamında şu anlık sadece 20 Clubhouse kullanıcısına para kazanma özelliğinin aktif hale getirildiği bildirildi. Para kazanma programına başvurabilmek için bir form doldurmanız gerekiyor. Para kazanmanın mantığı sohbetlerin sonradan ne kadar fazla dinlendiği ile alakalı. Sesli uygulama ile para kazan imkanı şuanlık yalnızca İOS kullanıcılarına açılmış durumda.

Mindi Sesli Sohbet Para Kazanma

Mindi Live uygulaması sesli ve görüntülü görüşmeler yaparak para kazanabileceğiniz sesli uygulama ile para kazan alternatifleri arasında. Uygulama içinde sizin belirlediğiniz süreler dahilinde sesli sohbetler gerçekleştirerek para kazanabilirsiniz. 

Mindi Kızlar uygulamasında sesli görüşme yaptığınız her dakika kazanç elde edersiniz. Dakika başı elde edeceğiniz geliri uygulama içerisinde yer alan senaryolara göre kendiniz belirleyebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!