Yayın Uygulamaları

OnlyFans Platformu Nasıl Kullanılır?

OnlyFans Platformu Nasıl Kullanılır?
OnlyFans Platformu Nasıl Kullanılır?

OnlyFans platformu içerisine giriş yapmadan önce, OnlyFans üzerinde yer alan yetişkin yaratıcıları için de geçerli olan belirli evrensel kurallar vardır.

Birçok yetişkin insan internet sitesinde olduğu üzere, OnlyFans platformu üzerinde de tartışmalı olan birçok konuyu yasaklar. Bunlar kusma, işemek, uyuşturucu kullanımı, scat, ensest rol oyunları, fisting, bebek bezi fetizmi, hipnoz ve yaş oyunudur. OnlyFans, kullanıcılar internet sitesi üzerinde tam hizmetli olan işler ya da tam hizmetli olan seks işlerini planlama durumları adına para almalarına izin vermektedir.

Seks işçisi, içerik kısıtlamalarının mutlaka OnlyFans aracılığıyla yapılması gerekmediklerini söylemektedir. Sitenin ödeme işlemcisi konumundaki CCBill, kredi kartı şirketlerinin aracılığıyla verilecek olan yönergeleri uyguluyor. ‘’CCBill 22 yıldır piyasa içinde var,’’ açıklamalarında bulunan seks işçisi, ‘’bu nedenden ötürü kişilerin OnlyFans platformunun yapmış olduğu özel bir yermiş gibi davranmaları yanlış’’ dedi. Ayrıca, her yetişkin kişi model kişileri içerisinde kendi sayfaları üzerinde birtakım kuralları vardır. Bazıları tüm mesajlara cevap vermeyi tercih edereken, bazıları sadece DM yolunu tercih etmiyor.

OnlyFans Ücretsiz Alınabilir Mi?

OnlyFans üyeliği, maalesef ki ücretsiz bir şekilde alınamaz. Ücretsiz bir OnlyFans aboneliklerine erişim sağlamanızı gerçekleştirebilecek olan herhangi bir bulgu yoktur. Ancak, ücretsiz bir OnlyFans platformunun içeriklerine ulaşmak adına da belirli başlı bazı fırsatlar bulunmaktadır. Bu, söz konusu durumundaki modelin, hangi bakımdan içerikler barındırdığına ve kişilerle alakalı müşteri şeklindeki ilişkinize de bağlıdır. Bundan ötürü de model ile olan yakınlık ve samimiyetiniz gibi olayda ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Bazı yetişkin modeller, abonelik işlemleri gerektirmeden ücretsiz bir biçimde OnlyFans aboneliği barındırır. Bunun yerine ise, herkese açık olan görüntülerde ve müstehcen çıplak görüntülenmelerde ise görüntülenme başına bir belirli başlı karışım sunarlar. Bu karışımda ise ödeme kliplerindeki gibi ücretsiz ve ücretli bazı içerikleri bir karışımı sunulur. Alternatif olarak ise, OnlyFans platformu ücretsiz birer deneme seçenekleri de sunar. Bazı modeller ise çalışmalarını çok daha fazla arttırabilmek adına ücretsiz olan OnlyFans aboneliklerine de bazen izin verebilir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!