Yayın Uygulamaları

Tango Live Yayın Açma

Tango Live Yayın Açma
Tango Live Yayın Açma

Tango Live yayın açma, kazançlı ve ayrıca oldukça basit bir yayın açma teknikleri içerisinde yer almaktadır.

Tango Live, yayın platformları içerisinde çok fazla ismi bilinmese dahi yurtdışında çok fazla bir şekilde kullanılmaktadır. Yayın yapmanın bilindiği üzere birden fazla çeşidi vardır. Eğer sizler yalnızca sohbet yayınlarını yapmayı düşünüyorsanız Tango Live platformu tam da sizlere göre bir yer. Platformun yeni olmasından kaynaklanan yayıncı arayışı da devam etmektedir. Kullanıcı sayısı olarak yeterli durumda olan Tango Live platformu maalesef yayıncı sayısında ise o kadar da yeterli değildir. Bundan dolayı da kullanıcılarına izleyebilecek bir içerik üretebilen herkese ödeme yapmaktadır. 

Belirli bir süre doldurulduktan sonra bu canlı yayın platformu aracılığı ile dolar bazı esas alınarak kazanç elde edilmesi mümkündür. Uygulama içinde belirli bir izlenme saatine ulaşılması halinde sizlerle iletişime geçiliyor. Daha sonrasında haftanın belirli günler belirli saatlerde yayın açmanız hakkında sizlere bir mail geliyor. Bunun yanı sıra ise diğer anlaşma paketleriyle de yayın açabilmeniz mümkün oluyor.

Tango Live Para Kazanma

Tango Live para kazanma, diğer yayın platformları içerisinde yayın açarak para kazanmaya kıyasla çok daha kolaydır. Eğer ki açtığınız yayınlarda yalnızca sohbet hakkında ilerliyorsanız bu platform içerisinde kazanacak olduğu para oldukça yüksek olacaktır. Ayrıca bu parayı herhangi bir başka platform içerisinde kazanmanız ise çok daha zor olacaktır.

Tango Live internet adresi üzerinden belirli bir sürede yayın açmanız halinde Tango Live partner programlarına dahil ediliyorsunuz. Dahil edildiğiniz bu partnerliklerin belirli olan bir anlaşması da mevcuttur. Örnek olarak ise haftada 15 saat yayın açmanız halinde bir anlaşma imzalayabilirsiniz ve buna göre de bir kazanç elde edebilirsiniz. Bunun haricinde ise yayınlar içerisinde sizlere gelen abonelerin ve bağışların bir kısmını ise Tango Live sizlere geri veriyor. Yani yapılması gereken ise anlaşmaya bağlı kalarak daimi ve düzenli bir şekilde yayın açmak. Tabi hastalandığınız vs. bazı durumlar da meydana gelebilir. Bu gibi durumlarda ise Tango Live platformu sizlere gereken bütün toleransı göstermektedir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!