Yayın Uygulamaları

OnlyFans

OnlyFans
OnlyFans

OnlyFans, internet üzerinden para kazanma sektörü içinde en fazla kazanç pay sağlayabilen sistemlerden bir tanesidir. İçerik oluşturan kişiler para kazanmalarına olanak sağlayabilen bir abonelik sistemine sahiptir.

OnlyFans üzerinde içerik oluşturan kişiler, içeriklerini bir ödemelerinin sonrasında görülme biçiminde de ayırmaktadır. Bu sayede ise hayranları aylık birer ücret öder ve böylece içerikler görmeye başlarlar. Kullanıcılar bir kez sizin çalışmalarınız hakkında nasıl olduğunu görmek adına ücretsiz bir şekilde görüntüleyebilir. Fakat daha sonralarında ise bunun için de ekstra bir ücret ödemesi gerekmektedir. 2016 senesinde kurulan bu site İngiliz teknoloji girişimcisi olan Timothy Stokely aracılığı ile kurulmuştur. Şu anda yaklaşık olarak 30.000.000 üzerinde bir kişi kullanıcı sayısına sahiptir. Bunun haricinde ise site üzerinde 450.000’den çok daha fazla içerik oluşturucusu da vardır.

Site piyasaya sürüldüğü zamandan bu yana içerik oluşturucusu şeklinde paylaşımlar yapan kişiler 600 milyon dolardan daha fazla bir meblağda ödeme yapmıştır. Kur bazında çalışan sistem içerisinde hayranlar da abonelikle para öderler.

OnlyFans Uygulamasını Kimler Kullanır?

OnlyFans internet sitesi içerisinde pek çok Türk kullanıcı da hesap oluşturarak dolar kuru bazında bir kazanç sağlamaktadır. Bunlardan birisi sizler de olabilirsiniz. Yapılması gereken yalnızca bir konsept belirleyerek düzenli bir şekilde paylaşım yapılmasından başka hiçbir şey değildir.

OnlyFans içerisinde sanatçılar, yemek şefleri, yazarlar, fitness eğitmenleri ve pek çok daha meslekten insanlar paylaşım yapmaktadır. Bu bilinen meslek türleri yalnızca işin görünen tarafını oluşturmaktadır. Özel bir konsept sahibi iseniz buraya girerek paylaşımlar yapıp, birçok insanın dikkatini çekebilirsiniz. OnlyFans platformu içerisinde kişier Facebook, Instagram tarzındaki mecralar üzerinde paylaşamadığı içerikleri bu site aracılığı ile mesaj yoluyla iletmektedir. Hayranları adına özel resimler ve videolar gönderen pek çok kullanıcı da bu site içinde yer almaktadır.

OnlyFans internet sitesinin kuruluş gayesi içerik oluşturucu kişilerin düzenli bir şekilde içerik dağıtmasıdır. Bunun neticesinde belirli bir takipçi kitlesine erişim sağlayabilir. Böylece düzenli bir ek gelir durumuna gelen kazanç da sağlarlar. Site üzerinden pek çok Türk asıllı kişiler de gerçekten güzel paralar kazanmaktadır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!