Yayın Uygulamaları

LivU Canlı Yayın Nasıl Açılır?

LivU Canlı Yayın Nasıl Açılır?
LivU Canlı Yayın Nasıl Açılır?

LivU canlı yayın nasıl açılır? Canlı yayın platformu içerisinde yayın açma konusu oldukça basit ve ayrıca kullanışlıdır.

İzleyiciler ile beraber sohbet etmek ve yeteneklerinizi sergilemek adına yayın yapabilecek olduğunuz platformlardan en gözdesi durumundaki Livu oldukça kazançlıdır. Canlı video akışını sağlayan lider ağlar içinde ismini yazdıran Livu yayın platformunu başlatmak adına aşağıda bulunan adımların takip edilmesi gerekir:

Uygulamayı indirip kurma

  • İlk olarak Livu uygulamasının indirilmesi gerekmektedir. Daha sonrasında ise platform içerisine kayıt olmanız gerekir. Şifrenizi asla unutmayın. Çünkü para çekimi yapacak olduğunuz vakit bu bilgiler sizlere yeniden sorulacaktır.

Uygulamayı App Store ya da Google Play Store üzerinden bulabilirsiniz. Ayrıca hesaplarınız içerisine Google hesabınız, facebook hesabınız veya telefon numaranız ile kayıt olabilirsiniz.

Uygulama üzerinden canlı yayın açma

Canlı yayın açmak adına uygulama içerisine giriş yaptıktan hemen sonra alt kısım içerisinde bulunan ‘’Live’’ düğmesine tıklayın. Burada ise karşınıza çıkan ekran üzerinde gerekli bilgilerin doldurulmasından sonra yayın açma işlemine hazırsınız demektir.

Canlı yayınlarınızın kişiler tarafından fark edilmesini umuyorsanız etkileyici başlık seçimini öneririz. Ayrıca başlık ve açıklama kısımlarına o zaman içerisinde trend durumundaki hashtag kullanımını  yapabilirsiniz. Bu aranılan etikette sizlerin yayında olduğunu gösteri ve ayrıca ekstradan izleyici de kazandırır!

  • Canlı yayınların izlenmesini arttırmak adına sosyal medya platformlarınızdaki hesabınızı Livu uygulamasına da bağlanabilirsiniz. Paylaşma sekmesi otomatik olarak çıkacaktır ya da siz bunu ayarlayabilirsiniz. Bu sayede her yayınlarınıza geçtiğiniz zaman hesaplarınızdan otomatik bir şekilde mesaj paylaşılır.
  • Ayarların yapılmasından sonra ise karşınıza gelen ‘’Go Live’’ sekmesine tıklanarak Livu canlı yayınını başlatabilirsiniz.

Ajans 180 Whatsapp hattına sizler de mesaj atarak canlı yayın platformları hakkında danışmanlık alabilirsiniz. Livu ile bağlantılı bir şekilde çalışan Ajans 180 ekibi, platform içerisinde sizlerin yükselmeniz adına tüm bilgileri sizlere aktaracaktır.

LivU Kazançlı Mı?

Uygulamanın oldukça popüler olan canlı yayın platformları içerisinde olduğunu herkes bilmektedir. Uygulama özellikle yurt dışı hakkında yayınlar yapıyorsanız kesinlikle kitle erişiminizi artıracaktır. Bunun haricinde ise Azeri ve Türk Türkü kişi sayısı da oldukça fazla kişilere ulaşmanızı sağlar.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!