Yayın Uygulamaları

Livu Para Kazanma

Livu Para Kazanma
Livu Para Kazanma

Yerli yabancı ayrımı yapılmasızın yeni kişilerle tanışmanıza fırsat tunan Livu para kazanma göreviyle de oldukça dikkat çekmektedir. Uygulamanın 195 tane ülkeyi ve ayrıca 5 tane de kıtayı kapsaması, kullanıcıların çeşitlilik bakımından da ilgisini çekmiştir. Rastgele eşleştirmelerle hoş sohbetler gerçekleştirilmesi de mümkündür. Ayrıca uygulama arayüzü kısmında bulunan çıkartmalar ve filtreler kullanılarak da sohbetin daha güzel ve eğlenceli bir hale getirilmesi sağlanmaktadır. Bütün bunların haricinde ise yayınlarına harcadıkları net zamandan, nakit kazanım sağlamaları da uygulamanın popülerliğini arttırmıştır. Uygulama aracılığıyla çok olmasa da gelir elde etmek adına birtakım temel stratejilerin bilinmesi gerekmektedir. Çünkü tamamıyla yapılacak olan işin asıl gayesini oluşturmaktadır. Yayın sırasında verilecek olan yanlış düşünceler, yayının düşük izlenmesi ve kazançların sağlanamaması konusunda da etkilidir. 

Bu detaylar dikkatle bakılacak olursa, stratejilerin doğru belirlenmesi de gerekmektedir. İlk olarak amaç altın toplanması üzerine kurulmalıdır. Sohbetleri süreci bu esas baz alınarak planlanmalıdır. Bu misyonun belirlenmesi ise yayın kariyeri bakımından oldukça önemlidir.

Livu Para Kazanma Taktikleri

İlk olarak Livu Para kazanabilme Kraliçe yayıncılarına özel olan bir avantajdır. Uygulama içerisinde prestiji temsil edebilen böylesine bir VİP bölüm bulunmaktadır. Kraliçe duvarı şeklinde de bilinen kısımda, uygulama içerisinde faaliyet göstermeye devam eden en özel olan yayıncı profilleri yer almaktadır. Nitekim normal kullanıcılar kesinlikle bu kısmı görememektedirler. Uygulama içinde bölümün aktif bir şekilde görülebilmesi adına arayüzü kısmından altın para yüklenmesi de gerçekleştirilmelidir. Yayıncıları bu alan içerisinde dikkat çekebilmesi adına profil resimleri özenle ve dikkatli bir şekilde seçilmesi gerekmektedir. Gerisi ise uygulamanın sağlamakta olduğu geniş kitlelere ulaşabilme misyonu ile gerçekleşecektir. Kullanım kolaylığını içinde bulundurması ve kazançların da oldukça tatmin edici seviyeler üzerinde seyretmesi, fazlasıyla tatmin edecektir. 

Yayıncı olmanıza müteakiben uygulama içerisine giriş yaptığınız zaman Tanrıça statüsü şeklinde bilinen Kraliçe modu da aktif bir hale gelecektir. İşlem sonrasında artık profil kısmınızın Kraliçe Duvarı listelenmesi de söz konusu olacaktır. Kullanıcılar profil fotoğrafınız üzerinden yola çıkarak da sizleri arama eğilimini gösterecektir. Böylece titiz davranmalısınız.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!