Yayın Uygulamaları

Livu Modellik Başvurusu

Livu Modellik Başvurusu
Livu Modellik Başvurusu

Online ortam içerisinde para kazandırabilen gerçek bir uygulama adına Livu model başvuru sayfalarına göz atmanızda fayda var. Tüm dünyada ve ayrıca ülkemizde yoğun bir topluluk tarafından kullanılan uygulama ile beraber oldukça güzel bir ek gelir elde edebilirsiniz. Livu uygulamasını Android olan işletim sistemli cep telefonları üzerinden Google Play Store ve iPhone markalı olan cep telefonlarına da indirilebilir. Apple markalı olan bu telefonları üzerinden ise Apple Store uygulamasından indirebilirsiniz. Livu,  görüntülü bir sohbet uygulamasıdır. Bu uygulama aracılığı ile istediğiniz bir vakitte istediğiniz gruba katılarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Tüm dünyada ve Türkiye’de milyonlarca bireye kazandıran bu platform ile sizlerde oldukça yüksek miktarlarda gelir elde edebilirsiniz.

Livu Model Başvuru Nasıl Yapılıyor?

Livu uygulaması oldukça güvenilir ve özel olan bir sosyal medya uygulamasıdır. Online platform üzerinden kişilerin birbirleri ile sıcak ilişkiler kurmasına olanak sağlar. Bu uygulama ile beraber sizlerde Dünya ülkeleri üzerinden arkadaşlıklar kurabilirsiniz ve arkadaş portföyünüzü genişletebilirsiniz. Livu uygulamasının yüklenmesi oldukça kolaydır. Ayrıca bu uygulama tamamen ücretsizdir. Cep telefonlarınız içerisinde ücretsiz olarak bu uygulama kolayca indirilebilir ve hiç vakit kaybetmeden kullanmaya başlayabilirsiniz. Livu model başvurularıyla dünyalara ulaşabilirsiniz. Böylece dilemiş olduğunuz dil seçenekleri ile de görüşmeler yapabilirsiniz.

Karşı tarafta yer alan bireyler hangi dili kullanıyorsa ona göre bir görüşme yapabilirsiniz. Size yazılan ya da sizin yazdığınız dil otomatik bir şekilde sistem aracılığıyla çevrilmektedir. Bu sayede ise en samimi ve en güzel görüşmeleri de yapabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz ve sizlere özel bir ilişkiye de Livu uygulaması aracılığı ile güvenli bir şekilde başlangıç yapabilirsiniz. Online görüşmeler kesinlikle güvenilir bir sistem gerektirir. Sizlerde güvenilir ve yepyeni mobil bir sohbet sitesi aracılığıyla yeni nesil tarzında görüşmeler yapabilirsiniz.

Livu Uygulaması Aracılığıyla Özel Sohbetler

Livu uygulaması arkadaş edinmek isteyenler ve yalnız olan kişiler adına oldukça özel bir teknik sunuyor. Uygulamaya cep telefonları üzerinden bağlanabilirsiniz. Erkek ya da kadın veya hem kadın hem erkek olan farklı bireylerle görüşmelere başlayabilir ve arkadaşlık kurabilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!