Yayın Uygulamaları

OnlyFans Para Kazanma

OnlyFans Para Kazanma
OnlyFans Para Kazanma

OnlyFans platformu içerisinde pek çok farklı abonelik çeşitlilikleri bulunmaktadır. Bu abonelik ücretlerine göre ise videolarını, fotoğraflarınızı görmeyi isteyen bireyler maksimum ve minimum ödemeler yapar. Bu ödemeler ise bu aralıklar içerisindedir.

OnlyFans platformu içerisinde bulunan abonelik ücreti olan 2021 yılı adına 4.99 ABD doları şeklinde belirlenmiştir. İçerik oluştan kişilerin hayranları da bu içerikleri görebilmek adına en düşük olarak ise 5$ para ödemektedir. Kazanılacak olan bu paraların ise %20’lik bir kesimi vergilere ve ayrıca OnlyFans platformunun internet sitesinin sahibine gitmektedir. Aboneliklerinizi özel mesaj şeklinde ayırabilirsiniz. Ayrıca abonelik paketleri şeklinde de düzenleyebilirsiniz. Bunun yapılması ise kazançlarınızı artıracak yöntemler içerisinde belirtilmiştir. OnlyFans para kazanabilme ülkemiz içerisinde pek çok bireyin tercih ettiği basit para kazanma teknikleri içerisinde yer almaktadır.

İlk başlarda düşük bir ücretle içerik paylaşılması hayranlarının oluşmasını sağlar. Örnek olarak ise uygulama içinde bulunan Swedish Bella ismiyle bilinen paylaşımcı abonelik fiyatlarını 6.50$ şeklinde belirlemiştir. Buna rağmen 2020 senesinin en çok kazananı olmuştur.

OnlyFans Uygulamasında İçerik Paylaşımına Nasıl Başlanır?

Bazı sosyal medya platformlarına kıyaslar daha çok farklı olarak ise, OnlyFans platformu yalnızca abonel ya da içerik oluşturucu şeklinde kullanabilirsiniz. Kazanan olmak adına içerik yüklemeye başlamalısınız. Daha sonrasında ise banka hesaplarınızı profiliniz kısmına eklemeniz yeterli olacaktır. Bahsedildiği üzere, içerik oluşturan bireyler kendi fiyatlandırmalarını OnlyFans’ın minimum ve maksimumlarına göre belirleyebilir. Minimum 5$ bahşiş şeklindeki abonelikler adına aylık olarak 4.99$ ile 49.99 $ arasında bir miktar öderler.

İçerik oluşturucu kişiler, her 3 haftada bir, videoları tarafından getirmiş olduklarının yaklaşık %80’i kadar bir ödeme alırlar. OnlyFans, uygulamalarını ve ayrıca OnlyFans internet sitesini barındırma, çalıştırma ve ödeme işlemlerine göre kendine bir miktar alır. Bu işlerle alakalı olan maliyetleri karşılamak için ise ücretlerin %20’lik bir tutarını kendisine alır.

Nasıl OnlyFans Abonesi Olunur?

  • OnlyFans abonesi olabilmek oldukça basit bir işlemdir. Bir kez daha, tekrardan bu platformun internet adresine girerek kayıt bağlantısı üzerinden başlayabilirsiniz. Mail adresi onaylandıktan sonra ise, OnlyFans sayfasının sağ üst kısmında yer alan profil kısmına tıklayın. Daha sonra ise abone olmak adına herhangi bir ödeme kartınızı da Kartlarınız sekmesine ekleyin.
  • Ödeme bilgilerinin tamamı kayıt edildikten sonra, takibin yapmayı istediğini bir profil içerisinde abone ol butonuna da tıklanması yeterli olacaktır.
//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!