Yayın Uygulamaları

LivU Yayıncı Rehberi

LivU Yayıncı Rehberi
LivU Yayıncı Rehberi

Bu yazımız içerisinde sizlere Livu platformu içerisinde nasıl yayıncı olunur, kimler platformda yayıncı olabilir ve Livu nedir sorularının yanıtlarını vereceğiz.

LivU Ajansa Ücretsiz Kayıt ve Yayıncı Olma Rehberi Girişi

Bilinmelidir ki günümüz koşullarında çalışmak, iş bulabilmek günümüz koşulları dikkate alındığı zaman oldukça zor. Özellikle de bayanlar adına oldukça zor olan bir durumda. Bazılarına maaşları yetmiyor, bazıları ise işlerinden atılıyor, bazıları da çalıştıkları yerlerde bazı erkekler tarafından tacize uğruyor. Fakat yine de yeterli olan bir maaş alamıyorsanız ya da maaşlarınızı çok geriliyorsa veya verilmiyor olabilir. LivU uygulama içinde ise haftalık belirli bir düzen içerisinde aktif olabilmeniz halinde oldukça yüksek maaşlar elde edebilirsiniz. Ofisinizde, evinizde ya da oturduğunuz yerde vb. olan her yerde kolaylıkla çalışabilirsiniz.

LivU Nedir?

Livu uygulaması, genel olarak birebir yapılacak olan görüntülü bir sohbet uygulamasıdır. Azar, Omegle vb. tarzlarda olan Görüntülü bir sohbet uygulamasıdır. Fakat oldukça güzel bir biçimde kendilerini diğer uygulamalardan ayırabilen farkları vardır. İstenildiği yer veya ev üzerinden günlük olarak 2 saat çalışılması durumunda haftalık olarak 1000 lira ile 5000 lira arasında maaş alabilirsiniz. Sizlerde Ajans180 hattı olarak bizlere başvurabilirsiniz. Böylece bu fırsatları da sizler elde edin.

Kesinlikle cinsellik ya da pornografik vb. tarzdaki konuların hepsinin yasak olmakta olduğu bir uygulamadır. Bu nedenden dolayı ise rahat olabilirsiniz. Canınıza sıkan bireyleri ya da istemediğiniz bireyleri hemen engelleyebilirsiniz. Unutulmamalı ki site içerisinde artık patron tamamen sizsiniz!

LivU’da Kimler Yayıncı Olabilir?

  • Gerekli görülen yaş kriteri genel olarak 18 ile 35 yaş arasındadır.
  • Ayrıca uygulama içerisinde sadece bayan bireyler adına yayıncı olabilir.

LivU’da Sohbet Konusu Olarak Ne Konuşacağım?

Sohbetlerin kesinleşmiş olan herhangi bir konusu yoktur. Konu tam olarak tamamen sizlere bırakılmıştır. Yeni tanışılmış olan bireylerle yapılacak olan bazı sohbet tiplerine benzetebilirsiniz. -Selam, -Nerelisin, -Merhaba…

LivU’da Nasıl Kazanacağım?

Uygulama içinde bireyler tarafından sizlere belirli bir aramalar gelmektedir. Gelen aramalar aracılığı ile Coin kazanabilirsiniz. Bu coinler ise gerçek olan paraya dönüşmektedir. 750 Coins takriben 1 dolara kadar bir miktara tekabül etmektedir. Şu bilinmelidir ki bu rakamların elde edilmesi de oldukça kolaydır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!