Yayın Uygulamaları

FancyMe Yayıncı Olmak

FancyMe Yayıncı Olmak
FancyMe Yayıncı Olmak

FancyMe uygulaması içerisinde bir yayıncı olabilmek adına Android kullanıcısıysanız bizimle iletişime geçtikten hemen sonra indirme linki üzerinden uygulamayı indirmelisiniz. Daha sonrasında ise profil kısmınızı düzenleyerek bizlere ekran resmi biçimde fotoğrafınızı atarak onay alabilirsiniz. Profiliniz üzerinde mutlaka kendinize ait bir şahsi resminiz olmak zorundadır. Eğer bir iPhone işletim sistemine sahip bir kullanıcısıysanız Apple Store aracılığıyla FancyMe yazarak uygulamayı indirmelisiniz. Android işletim sistemlerine sahip olan telefonlar için ise yapılacak olan tüm koşular burada da aynen geçerlidir.

FancyMe Nasıl Kullanılır?

FancyMe uygulaması içerisinde sizlerde yayıncı olduktan sonra süper mod özelliği ile beraber bir var eşleşme oluyor. Bu, 1 dakika dolduktan hemen sonra karşınızda yer alan kişi görüşmeyi kapatmazsa 200 puan kazanırsınız. Bunu uygulama içerisinde çok sık bir biçimde yapmalısınız.

Quick call özelliği ile kendinizi canlı bir biçimde gösteriyorsunuz. Böylece liste içerisinde yer alan herkes sizi görebilir. Daha sonrasında ise mesaj atabilir ve ayrıca sizi arayabilir. Arama yaptıkları vakit ise dakikada 150 puan kazanırsınız.

Otomatik mesaj özelliği ile beraber herhangi biri sizlere mesaj attıkları vakit belirlemiş olduğunuz otomatik mesajlar karşınızdaki kişiye gider. Karşı taraf ise attığınız mesajı gördüğü zaman 20 puan kazanırsınız.

Gizli resim özelliği ile beraber profiliniz içerisinde 6 adet resmi gizleyebilirsiniz. Kullanıcılar resimler görebilmek adına 80 puan ödemek durumundadırlar. Hediyelerden de puanlar kazanabilirsiniz fakat hediyelerin yaklaşık olarak %50’lik bir kesimi size gelmektedir. Canlı yayınlar özelliği ile yayınlar açarak arkadaş kazanabilirsiniz. Yayınlar içinde doğrudan bir arama veya hediye de alabilirsiniz.

FancyMe Maaşımı Nasıl Alırım?

FancyMe uygulama içerisinde yer alan Haftanın bitiş ve başlangıç tarihleri genel olarak Cumartesi günü ve saat tam olarak 19:00’dır. Yeni girilecek olan hafta içerisinde cuma gününe dek maaşın verecek olduğunuz banka hesaplarına veya payoneer hesaplarına alabilirsiniz.

FancyMe Kazançları Nasıl?

FancyMe uygulaması, diğer uygulamalar üzerinde olduğu gibi pek çok çeşitliliğe göre yayıncılarına para kazandırmaktadır. Bunlar hediye şeklinde ya da puan şeklinde olabilir. Yayıncılar yayın sırasında hediyeler alabilir ya da aramalar yapabilir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!