Yayın Uygulamaları

Livu Ajans Açmak

Livu Ajans Açmak
Livu Ajans Açmak

İnternetten para kazanmak adına oldukça farklı olan birçok yol vardır. Bunlardan birisi ise görüntülü sohbet uygulamaları içerisine yayıncı sağlamaktır. Livu birebir olan görüntülü sohbet uygulaması içinde Livu ajans açabilmeniz adına belli bir potansiyelin de olması gereklidir. Eğer Livu yönetim aracılığı ile irtibata geçebiliyorsanız ve koşulları karşılayabiliyorsanız Ajansınızı açabilirsiniz.

Livu yönetim aracılığıyla ajans açma 

Livu platformu içerisinde bu yönetim aracılığıyla ajans açabilmeniz adına takip edilmesi gereken belirli başlı adımlar bulunmaktadır. Bu adımlar ise aşağıda yer alan şekildeki gibidir:

  • Uygulama içerisinde ajans açılabilmesi adına yönetim ile beraber bir irtibatınızın olması gerekir.
  • Livu ajanslarının açılma işlemleri için 30 tane bayan yayıncı gerekmektedir. Uygulama içerisinde yayıncılık hususu hakkında bir bilgi sahibi olmalısınız. Ayrıca iyi derecede bir ingilizce de bilmeniz gerekmektedir.
  • Ajans açıldıktan sonra da aylık olarak belirli bir sayı üzerinde yayıncı ajans içerisine kayıt ettirmelisiniz.
  • Getirilecek olan her yayıncıyı sizler eğitmelisiniz. Ayrıca onlara işlerini öğreterek de para kazanmalarını sağlamalısınız.

Yukarıda yer alanlar ve koşullar sağlandıktan sonra ise ajansınızın uygun görmesi halinde ajans açılabilir. Böylece sizlerde Livu uygulaması içerisinde artık bir ajans sahibi namını taşıyabilirsiniz. Kural dışı bir olay içerisinde bulunduğunuz vakit ajansınız anında kapatılabilir. Yayıncı limitine ulaşılamaması halinde yine ajansınız kapatılır. Ayrıca düzenli bir biçimde yayıncı sağlayamazsanız ajanslarınız yeniden kapatılabilir. Ajans işlemleri adına 30 adet yayıncıya gerek vardır.

Livu Ajans Kurmak

Livu ajans kurmak adına öncelikle 20 adet kadın yayıncıya ve 5 adet moderatöre ihtiyacınız vardır. Moderatörler yayın üzerinde chat kısmına hakim olarak düzenli bir biçimde çalışmayı sağlar.

Livu ajans kurma işlemleri adına herhangi bir banka üzerinden de dolar hesabı açtırmalısınız. Bu dolar hesapları tam olarak neye yarar? tarzında sorulursa Livu ekibi yayın yapan bireylere ödeme yapar. Bunun adına ise ajans sahiplerinin bütün paraları dolar şeklinde ödemesinden kaynaklanmaktadır.

Ajans sahipleri kar marjlarını kişi başı olarak %20 veya %30 nasıl anlaşıldıysa o kadar marjını alabilir. Bu biçimde ise bütün yayıncılarına ödemelerini geçer. Yayıncıların bu şekilde güvenilir olan ajanslara da müracaat etmeleri oldukça önemlidir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!