Yayın Uygulamaları

Livu Para Kazanma Yöntemi

Livu Para Kazanma Yöntemi
Livu Para Kazanma Yöntemi

Yerli ya da yabancı ayrımı yapılmaksızın yeni bireylerle tanışmanıza fırsat sağlayacak konumdaki Livu para kazanma tarzlarıyla beraber dikkat çekmektedir. Uygulamanın 5 kıtanın yanı sıra 195 farklı ülkeyi kapsamasından dolayı, kullanıcı çeşitliliği de çok fazla olmasını sağlamıştır. Rastgele yapılan eşleştirmelerle beraber eğlenceli sohbetlerin gerçekleştirilmesi mümkündür. Ayrıca uygulama arayüzü kısmında yer alan çıkartmalar ve filtrelerin kullanılması, sohbetlerin çok daha iyi bir duruma getirilmesini sağlamaktadır. Bütün bunların haricinde yayıncılara harcanılan zamandan, bir nakit kazanım elde edebilmesi ile birlikte de popülerliğini arttırmıştır.

Livu uygulamasının aracılığı ile beraber hatırı sayılır meblağlarda gelir elde edilmesi adına birtakım temel stratejilerin bilinmesi de gereklidir. Çünkü tamamıyla yapılacak olan bu işin asıl gayesini de oluşturmaktadır. Yayın esnasında verilebilecek olan yanlış fikirler, yayınların düşük izlenmesi ve kazançların da sağlanamaması hususunda oldukça etkilidir. Bu detaylar dikkate alındığı zamanda stratejilerin doğru bir biçimde belirlenmesi de gerekmektedir. Livu platformunda öncelikli gaye her daim altın toplanması üzerine kuruludur. Sohbetler de bu konu bazında planlanmalıdır.

Livu Uygulaması İle Para Kazanma

Uygulama arka plan kısmında dahi Livu para kazanma hizmetlerini sizlere sağlamaktadır. Alacak olduğunuz çağrılar ise Kraliçe duvarının aracılığı ile cevaplanmayı bekleyecektir. Arama cevaplama sırasında ise kullanıcılar aracılığı ile yapılmakta olan hata, çağrıların cevaplarının yüz çevresinin de gösterilmemesidir. Çünkü karşı taraftaki kişi bu eğilim içine girdiği vakit sizlere olan güvenini kırar. Böylece alternatif olan başka insanlara yönelir. Yalnızca uygunsuz ve rahatsız hissettiğiniz vakitlerde çağrılarınız için bu eğilimi göstermelisiniz.

Normal koşullarda alınacak olan her arama için dakika başına bir 60 Altın para kazanırsınız. Nitekim ekstra olarak ise tahsis edecek olan hediyeler aracılığıyla beraber bu oranlar çok daha fazla artabilmektedir. Böylece sonraki zamanlar içerisinde arkadaş listesi aracılığı ile aramaları da büyük bir avantaj sağlayacaktır. Böyle bir eğilim sonucunda ise kazanılacak olan tutarlar ise dakika başına yaklaşık olarak 120 Altın Para olacaktır. Dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise maksimum 3 ya da 5 dakikalık online bekleme sürenizin bulunmasıdır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!