Yayın Uygulamaları

OnlyFans nasıl kullanılır?

OnlyFans Nasıl Kullanılır?
OnlyFans Nasıl Kullanılır?

OnlyFans platformuna başlamadan önce, OnlyFans üzerindeki yetişkin yaratıcıları adına geçerli olan birtakım evrensel kurallar vardır.

Pek çok yetişkin web sitesinde olduğu gibi, OnlyFans platformu içerisinde de tartışmalı birçok konuyu yasaklar. Bunlar scat, kusma, fisting, işemek, uyuşturucu kullanımı, ensest rol oyunları, yaş oyunu, bebek bezi fetizmi ve hipnozdur. OnlyFans, kullanıcılar site üzerinde tam hizmetli işler veya tam hizmetli seks işlerini planlama durumları için para almalarına izin vermemektedir.

Seks işçisi, içerik kısıtlamalarının kesinlikle OnlyFans üzerinden yapılması gerekmediğini söylüyor. Sitenin ödeme işlemcisi olan CCBill, kredi kartı şirketleri aracılığıyla verilen yönergeleri uygular. ‘’CCBill yaklaşık olarak 22 yıldır var,’’ açıklamasında bulunan seks işçisi, ‘’bu sebepten dolayı insanların Onlyfans platformunun yaptığı özel bir olumsuz durummuş gibi davranmaları yanlış.’’ dedi.

Ayrıca, her yetişkin model kişilerinde kendi sayfaları içerisinde bazı kuralları vardır. Bazıları bütün mesajlarına cevap verirken, bazıları ise yalnızca DM’yi tercih etmiyor. Bazı içerik oluşturucu kişiler her gün sık sık güncelleme yapar. Diğerleri haftada birkaç gönderi yapar.

OnlyFans Ücretsiz Alınabilir Mi?

OnlyFans, maalesef ki ücretsiz alınamaz. Ücretli bir OnlyFans aboneliğine erişim sağlamanızı gerçekleştirecek hiçbir bulgu yoktur. Fakat, ücret ücretsiz OnlyFans platformunun içeriğine ulaşmak adına belirli başlı fırsatları bulunmaktadır. Bu, söz konusu olan model, ne bakımda içerik barındırdıklarına ve onlarla ilgili müşteri şeklinde olan ilişkinize bağlıdır. Bundan dolayı da model olan samimiyet ve yakınlığınız gibi durumlarda ücretsiz bir erişim sağlayabilirsiniz.
Bazı yetişkin modelleri, abonelik işlemi gerektirmeyen ücretsiz bir şekilde OnlyFans barındırır. Bunun yerine, müstehcen çıplak görüntüleme ve herkese açık görüntülerde ise görüntülenme başıma belirli başlı karışım sunarlar. Bu karışımda ise ödeme klipleri gibi ücretli ve ücretsiz içeriklerin bir karışımı sunulur. Alternatif olarak, OnlyFans platformu ücretsiz olan bir deneme seçeneği sunar. Bazı modeller çalışmalarını daha fazla arttırmak adına ücretsiz OnlyFans aboneliklerine bazen izin verebilir. Ara sıra ücretsiz olan deneme süreçlerine ev sahipliği yapabilir. Bunun dışında, ücretli olan bir OnlyFans hesabına erişim sağlayabilmek için para yatırılması gerekmektedir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!