Yayın Uygulamaları

TikTok Çekerek Para Kazanma

TikTok Çekerek Para Kazanma
TikTok Çekerek Para Kazanma

TikTok uygulaması içerisinde TikTok çekerek para kazanma işlemi oldukça kolaydır. Yalnızca bilmeniz gereken belli başlı birtakım taktikleri bulunmaktadır. Eğer belirli bir takipçi sayısına ulaştıysanız TikTok para kazanma sizin adınıza çok daha kolay olacaktır. Takipçiniz yoksa ise gelin sizlere TikTok para kazanma yöntemlerini paylaşalım.

TikTok sizlere doğrudan olacak şekilde para ödememektedir. Bunun içerisinde tabi ki canlı yayınlar bulunmaktadır. Siz kendi yapmış olduğunuz kitle üzerinden para kazanacaksınız.

TikTok Para Kazanma Yolları

TikTok platformu içerisinde para kazanabilmek için birçok yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemler ise aşağıdaki gibidir:

TikTok takipçilerinize canlı yayınlar açarak para kazanabilirsiniz

Şu an çoğu TikTok fenomeninin en sık kullandığı taktik TikTok canlı yayın yöntemidir. Kendi kitlenize ve hayranlarınıza canlı yayın açmanız halinde izleyiciler size hediye gönderebiliyor. TikTok hediyelerinin tamamının kendince bir maddi değeri vardır. Yazının devamında ise TikTok canlı yayınlarında dağıtılan hediyelerin fiyatlarından bahsedeceğiz.

TikTok izleyicilerinize ve hayranlarına ürünler satarak para kazanabilirsiniz

TikTok fenomenleri arasında çok az bir kitlenin kullandığı bu taktik ile beraber ayda binlerce lira kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz. Kendi ürünleriniz bulunuyorsa izleyicilerinize ve hayranlarınıza bu ürünlerin reklamlarını yaparak satabilirsiniz. Eğer ürününüz bulunuyorsa 500 TL civarında rakamlarla toplu bir şekilde ürün alabilir. Ardından kendinize göre bir kar marjı koyarak 500 TL olan paranızı 1.700 TL yapma fırsatını elde edebilirsiniz.

Satacak olduğunuz ürünü bulmak adına kendi takipçilerinizi genel olarak analiz edin. Örnek vermek gerekirse siz spor üzerine kurulu bir TikTok hesabına sahipseniz ilk olarak spor ürünlerini satmalısınız. Farklı kategoriler üzerine de ürünler satılabilir ancak hızlı bir satış yapamayabilirsiniz.

Sizden az takipçisi olan kişilerle video çekerek para isteyebilirsiniz

Sizden çok daha az takipçisi olan kişiler, TikTok fenomeni olmak için uğraşacaklardır. Bu kişilerle iletişime geçerek beraber video çekmeniz karşılığında bir miktar para talep edebilirsiniz. Takipçi sayınız fazla ise yalnızca bu taktik ile beraber çok fazla para kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken çok daha fazla bir şekilde TikTok videosu çekerek takipçi kasmaya çalışmaktır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!