Yayın Uygulamaları

Onlyfans Nedir? Nasıl Para Kazanılır?

Onlyfans Nedir? Nasıl Para Kazanılır?
Onlyfans Nedir? Nasıl Para Kazanılır?

Sosyal medya mecraları günümüzde önemli yer tutmaktadır. Bu sebeple sosyal medya platformlarından biri olan onlyfans nedir? Onlyfans üzerinden nasıl para kazanılır? her geçen gün daha fazla kişi tarafından sorulan sorulardandır.

Onlyfans 2016 yılında kurulan abonelik tabanlı sosyal medya platformudur. Genel merkezi Londra’da bulunmaktadır. Bünyesindeki içerik üreticileri hayranları üzerinden gelir elde etmektedir. Bu sebeple bu platform her geçen gün daha fazla ilgi uyandırmaktadır.

Kurulduğu 2016 yılından beri bünyesindeki içerik üreticileri totalde 600 milyondan fazla miktarda ödeme yapılmıştır. Ayrıca bünyesinde faaliyet gösteren içerik oluşturucuları hayranlarından ayda 4,99 ia 49,99 dolar arasında bir abonelik ücreti tahsil etmektedir. İçerik üreticiler aboneler üzerinden de gelir edebilirler.

Onlyfans’a Nasıl Üye OIunur?

Günümüzde internet kullanılarak para kazanma yolları her geçen gün artmaktadır. Onlyfans sosyal medya platformu da içerik yöneticilerine buna yönelik bir imkan sunmaktadır. Bu nedenle Onlyfans hesabı nasıl açılır? sorusu her geçen gün daha fazla sorulmaktadır. Onlyfans platformuna google ve twitter üyelikleriniz üzerinden devam edebilirsiniz. Giriş yapma seçenekleri arasında google ve twitter seçenekleri de bulunmaktadır.

Fakat google ve twitter hesabı bulunmayan içerik üreticiler için de ayrıca bir onlyfans üye ol formu bulunmaktadır. Aşağıda verile talimatları uygulayarak sizde onlyfans sosyal medya platformunda hesap oluşturabilirsiniz.

Onlyfans Üye Olma Talimatları

  • https://onlyfans.com/ adresine giriş yapın.
  • Sign up for Onlyfans.com butonuna bir kez  tıklayın.
  • Sizden istenen E-mail, şifre ve isim ile ilgili alanları doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurun.
  • Ardından sign up butonuna bir kez tıklayın.

Böylelikle  tüm kayıt olma işlemlerini tamamlamış olursunuz. Bu bir web sitesidir. Mobil uygulama değildir. Bünyesindeki içerik üreticiler çok çeşitli sektörlerde hizmet vermektedir. 

  • Fitness eğitmenleri
  • sanatçılar
  • yemek şefleri
  • sanatçılar
  • oyuncular 

Onlyfans Nasıl Kullanılır?

Onlyfans sosyal medya platformunu sanıldığı kadar komplike değildir. İçerik üreticiler video fotoğraf ve makale gibi içerikleri kendi profillerinde paylaşabilirler. Ardından bu paylaşımlar ücretli ya da ücretsiz paylaşım olarak ayarlanır. Ücretsiz yapılan paylaşımlar herkes tarafından ulaşılabilen paylaşımlardır. Herhangi bir ücrete tabi değildir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!