Yayın Uygulamaları

En Popüler YouTube Kanalı İpuçları

En Popüler YouTube Kanalı İpuçları
En Popüler YouTube Kanalı İpuçları

YouTube piyasaya çıktığı 2005 senesinden bu yana dek bir hayli iyi bir yolda ilerledi. Şimdiki zamanda ise profesyonel film yapımcılarının yüklemiş olduğu çoğunluğu televizyonda veya filmlerde gördüklerinizle yarışabilecek derecede olan bir video içeriği sunuyor. Animasyonlar, web dizileri, çalma listeleri ( mix’ler ), kısa filmler hatta bilimsel gerçeklerle alakalı videolara kadar YouTube platformunda bütün konularda içerik bulunmaktadır. Üstelik içerik sayısındaki artış kadar YouTube kanalı fikirlerinin de her geçen gün sayısı iyice artmaktadır.

YouTube sahip olduğu yüksek kalitedeki içeriklerle günümüz dünyasının en popüler platformlarından biridir. Her geçen gün kendini sürekli olarak yenilemekte olan içerik koleksiyonunun haricinde basit olan video içeriklerine de sahiptir. Hatta platformun genel olarak en yaygın kullanım alanı da burasıdır. Bundan dolayı, kendi YouTube kanalınızı açmak adına can atıyor fakat oyunculuk, senaryo yazma, özel efektler kullanma konusunda korkuyorsanız doğru yerdesiniz. Bunlarla beraber video prodüksiyonu içerisinde yer alan farklı şeylerden de bihabet olduğunu düşünerek harekete geçmekten korkuyor olabilirsiniz. Artık rahat nefes alabilirsiniz!

Tanıtım / İlk Video Fikirleri

YouTube kanalınız içerisinde nasıl bir girişte bulunmalısınız?

İyi bir tanıtım ile beraber YouTube kanalınızı oldukça cazip bir duruma getirmeniz mümkündür. Yani bu bağlamda atacak olduğunuz en önemli adın bütün dünya kanalınızın ne hakkında olduğunu ve sizin kim olduğunuzu göstermek olmalıdır.

Unutmayın ki ilk izlenim oldukça önemlidir. Bu kural hiç tartışmasız ki YouTube dünyası adına da geçerlidir. İşte tam da bu sebepten imzanız niteliğinde olacak bir başlangıç videosuna ihtiyacınız vardır.

Kendinizi tanıtın

YouTube videolarınızın içeriğine ne hakkında çekeceğinize hala karar veremediniz mi? Kafanızın doğrudan doğruya karıştığını mı düşünüyorsunu? Öyleyse işe ilk olarak kendinizi tanıtarak başlayın. Unutmayın, insanlar hafızalarında bu ya da o şekilde yer edinmeyi başaran bireyleri tanıyor olmaktan oldukça hoşlanırlar. Bundan dolayı sadece tek bir video adına dahi olsa perde arkasındaki kadını / adamı cesur bir şekilde gözler önüne sermelisiniz. En azından bu konu üzerinde biraz daha kafa yormalısınız.

Tanıtım videoları, yeni başlayan kişilerin kullanabileceği en popüler ve en kullanışlı video formatları arasındadır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!