Yayın Uygulamaları

Mindi Kızlar Canlı Yayın

Mindi Kızlar Canlı Yayın
Mindi Kızlar Canlı Yayın

Mindi Kızlar uygulaması kızları hayranları ile görüntülü ya da sesli konuşarak gelir elde etmesini sağlayan bir görüntülü görüşme uygulamasıdır.

Mindi Kızlar Temel Özellikler

  • Sürekli olarak çağrı almanız gerekmez. Sadece dilediğiniz zaman çağrı alma seçeneğiniz vardır.
  • Yalnızca görüntülü konuşma seçeneği yoktur. Dilerseniz sesli görüşmeler de yapabilirsiniz.
  • Mindi Kızlar uygulamasında sesli ya da görüntülü görüşme yaptığınız her geçen dakikada para kazanırsınız.
  • Kazandığınız parayı çekebilmek için herhangi bir kota ya da limit yoktur. Biriktirdiğiniz parayı dilediğiniz zaman çekebilirsiniz.
  • Dakika başı kazanacağınız ücreti senaryolara göre kendiniz belirleyebilirsiniz.
  • Mindi Kızlar uygulamasında Mindi Kızı olmak bir ayrıcalıktır.

Mindi Kızlar Kazanç

Görüşme yaptıktan sonra görüşmelerden kazandığın tutarı kolayca görüntüleyebilirsiniz. Eski arama raporlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Online Ol

Çevrimiçi olmadığın hiçbir zaman görüntülü ya da sesli çağrı almazsın.Çevrimiçi olup olmaman tamamen senin isteğine göre şekillenir. Ancak ne kadar çok çevrimiçi olursan o kadar fazla kazanırsın ve uygulama içerisinde o kadar fazla yükselirsin.

İster Sesli İster Görüntülü

Her zaman müsait olmayabilirsin. Bu sebeple görüntülü görüşme yapmak istemeyebilirsin. Bu durum çok normal, anlayışla karşılanacak bir durum. Bunun için bir çözüm getirdik.Uygulama ayarlarından değiştireceğin tercihlere  göre yalnızca sesli görüşme yapabilirsiniz. Böylece diğer insanlar seni görüntülü arayamazlar. Bu şekilde anonim ve gizli kalabilirsiniz.

Limitsizlik

Mindi Kızlar uygulamasında görüntülü ve sesli görüşmelerden elde ettiğin geliri çekebilmek için belirli bir limit bulunuyor. Kazandığın parayı çekebilmek için şu kadar saa çevrimiçi olmak zorundasın gibi katı kurallar yok. Mindi Kızlar Uygulamasının tek uğraşı size daha rahat ve daha endişesiz bir ortam sağlamak.

Ücreti Sen Belirle 

Mindi Kızlar uygulamasında İlk etapta arama/dakika başına sabit ücretlendirme yapılmaktadır. Mindi kızı olarak terfi ettiğinde dakika başına kazanacağınız ücreti siz belirleyebilirsiniz. Böylece mindi kızı olduğunda gelirinizi 10 katına kadar çıkarma şansını yakalayabilirsiniz.

Mindi Kızı Olmak 

Mindi kızı olduğunuzda uygulama içerisinde daha fazla kazanç elde edebilmeniz için tüm akademik eğitimleri sizinle paylaşılır. Size özel sosyal medya reklam desteği sağlanır. Ayrıca +10’dan fazla ek gelir elde edebileceğin özellik açılır

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!