Yayın Uygulamaları

Mindi Live Yayıncı Ol & Para Kazan

Mindi Live Yayıncı Ol & Para Kazan
Mindi Live Yayıncı Ol & Para Kazan

Mindi Live yayıncı ol kızların hayranları ile görüntülü ya da sesli olarak sohbet edip vakit geçirebileceği ve gelir elde edebileceği bir platformdur. 

Mindi Live Temel Özellikler

  • Günün her saati görüşme yapmak zorunda değilseniz. Dilediğiniz zaman, müsait olduğunuz zamanlarda çağrı alma seçeneğiniz vardır.
  • Görüntülü konuşmak için müsait olmadığınız zamanlarda sesli konuşma seçeneğini de kullanabilirsiniz. 
  • Konuştuğunuz dakika başına kazanç sağlarsınız. Görüntülü ve sesli konuşmada dakika başı kazanç farklılık göstermektedir.
  • Konuşma süreleri sınırlı değil. Herhangi bir kota ya da limit gibi bir uygulama yok.
  • Elde edeceğiniz kazancı tamamen siz belirlersiniz. 
  • Mindi kızı olmak bir ayrıcalıktır.

Mindi Live Kazanç Senaryoları

Mindi Live yayıncı ol platformunda tercih edebileceğiniz 3 adet kazanç senaryosu bulunmaktadır. Bu senaryolardan kendinize uygun olduğunu düşündüğünüzü seçebilirsiniz.

Senaryo 1

İlk senaryoda saatlik kazanabileceğiniz maksimum ücret 45 TL’dir. Yapacağınız 1 görüşmenin uzunluğu ise 20 dakikayı geçmemektedir. Haftalık totalde 150 görüşme yaparsınız. Aylık kazanacağınız net gelir ise 9000 TL’dir. Senaryo 1’de yanlızca sesli sohbet yaparsınız.

Senaryo 2

İkinci senaryoda saatlik kazanabileceğiniz maksimum ücret 120 TL’dir. Yapacağınız 1 görüşmenin uzunluğu ise 12 dakika civarındadır. Haftalık totalde 70 görüşme yaparsınız. Aylık kazanacağınız net gelir ise 6720 TL’dir. Senaryo 2’de yapacağınız görüşmeler görüntülüdür.

Senaryo 3

Üçüncü senaryoda saatlik kazanabileceğiniz maksimum ücret 240 TL’dir. Yapacağınız 1 görüşmenin uzunluğu ise 8 dakika civarındadır. Haftalık totalde 40 görüşme yaparsınız. Aylık kazanacağınız net gelir ise 5120 TL’dir. Senaryo 3’de yapacağınız görüşmeler görüntülüdür.

Mindi Live Nasıl Katılabilirim?

Mindi Live yayıncı ol platformuna katılmak için öncelikle sana verilen linkler üzerinden Mindi Live uygulamasını indirmen gerekmektedir. Üyeliğini oluşturduktan sonra profilinden sesli görüntülü sohbet seçeneklerini ve dakika gibi sürelerin ayarlamalarını yapmalısın. Bu onay süreci yaklaşık olarak 3 dakika sürmektedir. Bundan sonra aramaları sorunsuz bir şekilde almaya başlayabilirsiniz. Mindi Live yayıncı ol para kazan platformuna katılmak için bir akıllı telefona ve stabil bir internet bağlantısına sahip olman yeterli. Çevrimiçi olmadığın

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!