Yayın Uygulamaları

Payoneer Nedir Hesap Açma

Payoneer Nedir Hesap Açma
Payoneer Nedir Hesap Açma

Payoneer nedir hesap açma sanal ortamda çalışan ya da ödeme alıp ödeme gönderen kişilerin kullandıkları bir ödeme sistemi vardır. Özellikle freelancer olarak çalışıyorsanız ve türkiye bazlı değil global olarak iş yapıyorsanız mutlaka dünyada ortak olarak kullanılan ve kabul edilen bir ödeme sistemi kullanmalısınız. Bu ödeme sistemi seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken şey parayı banka hesabınıza çekmek istediğinizde talep ettiği komisyon oranıdır. Bu sebeple bu yazımızda size tüm dünyada geçerli olan payooner ödeme sistemi hakkında bilgiler vereceğiz.

Payoneer Nedir?

Paypal daha ülkemizde ve dünyada kullanılan en popüler ve global ödeme sistemiydi. Ancak çeşitli sebeplerden dolayı paypal faaliyetlerini ülkemizde durdurdu. Durum böyle olunca türkiyede yaşayan ve global olarak ödeme alanlar ödeme alabilmek için yeni platform arayışlarına girdiler. 

Tabi ki bu noktada da en mühim konu hem dünyada hem ülkemizde geçerli olması ve ucuz hizmet oranlarına sahip olmasıydı. Bu sebeple biz de yaptığımız araştırmalar sonucunda ödeme alabileceğiniz iki mantıklı uygulama bulduk. Payoneer nedir sorusunun sorulacağı tam yer burası sanırım. Payoneer global çapta geçerli olan ve ucuz işletim ücretleri ile hizmet veren bir ödeme sistemdir. Ülkemiz için ayrıca Türkçe dil desteği sunmaktadır. Bu yabancı dil bilmeyen kişiler için çok büyük bir artıdır.

Payoneer Neden Avantajlı?

Payoneer dünya çapında kendini kanıtlamış bir platformdur. Bu global çapta kabul edilen bir kanıdır. Udemy ve Clickbank platformlarının ödeme yöntemi olarak Payoneer kullanması bu kanının en büyük delilidir. Yurtdışından ödeme alacaksanız en avantajlı platform Payoneer diyebiliriz. Paranın hesaba geçme süresi Paypal kadar uzun sürmüyor. Özellikle Clickbank sistemini affiliate marketing için kullanıyorsanız kesinlikle kullanmanız gereken tek platform Payoneer’dir diyebiliriz.

Payoneer’den banka kartı talep edip ödemelerinizi direkt olarak TEB atmlerinden çekebilirsiniz. Yine TEB atmlerini kullanarak Payoneer hesabınıza para yatırabiliyorsunuz. Bu bankamatik kartının yıllık kulanım ücreti 30 dolar. Bununla birlikte ödeme işlemlerinde sizden çok az bir miktarda komisyon talep etmektedir. Komisyonları sık sık ödemek istemiyorsanız paranızı hesabınızda biriktirip topluca çekebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!