Yayın Uygulamaları

Transferwise Nedir Hesap Açma

Transferwise Nedir Hesap Açma
Transferwise Nedir Hesap Açma

Transferwise Nedir Hesap Açma freelancer çalışanlar ve yurtdışına ödeme gönderip yurtdışından ödeme alanları sıklıkla araştırdığı konulardan biridir. Transferwise ile Türkiye’deki banka hesabınızdan yurtdışındaki banka hesaplarının iban adreslerine para gönderebilirsiniz. Aynı şekilde yurtdışındaki banka hesaplarından kendi banka hesabınızın iban adresine ödeme alabilirsiniz. İki işlem içinde çok düşük komisyon ücretleri bulunmaktadır. Yurtdışı ile kolay bir şekilde para alışverişi yapmak için platform arayışındaysanız Transferwise sizin için biçilmiş kaptan.

Herkesin bildiği gibi Paypal ülkemizdeki faaliyetlerini durdurma kararı almıştı. Transferwise Paypal platformunun alternatifi değildir. Zaten Paypal’ın herhangi bir alternatifi yoktur. Transferwise ile yurtdışından dolar olarak ödeme alıyorsanız ödemeyi Türk lirasına çevirerek alabilirsiniz. Dolar gönderip dolar olarak da ibana alabilirsiniz. 

TransferWise Özellikleri

  • SWIFT, Western Union gibi ödeme alıp ödeme gönderme servislerine göre çok daha az komisyon kesmesi.(WU, en az $15, SWIFT ise işlem hacmine göre ne kesilirse 100 dolara 20 mi 40 belirsiz).
  • Transferwise ile güncel anlık kur üzerinden işlem yapabilirsiniz. (Öyle ki Payoneer dolar 7.00 civarına çıkmışken  işlemleri 6.80’den değerlendiriyordu.)
  • Mesai saatleri içerisindeyseniz 3-5 saat içerisinde para transferi gerçekleşir. Mesai saatleri dışındaysanız sonraki iş gününün sabahı para hesaba ulaşır.
  • Türkiye’de BDDK lisanslı Birleşik Ödeme A.Ş. aracı olan bir platform olması
  • Dünya üzerinde tam 59 ülkede geçerlidir.
  • Türkçe dil desteği bulunmaktadır. Müşteri hizmetlerinde de türkçe bilen personeller vardır.
  • Gizli komisyon ücretleri yok.

TransferWise İle Yurt Dışından Para Alma

Transferwise nedir hesap açma yurtdışı ile para transferi yapmak isteyen sıklıkla araştırdığı konulardan biridir. Yurtdışından Türkiye’deki banka hesabınıza ödeme almak istiyorsanız, para gönderecek kişiye 2 bilgi göndermelisiniz. Türkiye banka hesabınızın Iban adresi ve mail adresinizi karşıdaki kişiye gönderin. Başka hiçbir işlem yapmanız gerek yok. Paypal gibi request etmenize gerek yok.

TransferWise İle Yurt Dışına Para Gönderme

Transferwise nedir? Transferwise ile yurtdışından yalnızca ödeme almazsınız. Aynı zamanda yurtdışına para da gönderebilirsiniz. Para göndermek istediğiniz kişinin iban adresine ve mail adresine sahipseniz karşınıza gelen talimatları izleyerek kolay bir şekilde yurtdışına para transferi işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!