Yayın Uygulamaları

Yayıncı Model Olup Para Kazanma

Gelişen teknoloji ile birlikte artık siz de evinizde sadece sohbet ederek yayıncı model olup para kazanma işiyle yüksek gelir elde edebilirsiniz.

Yayıncı Model Nasıl Olunur?
Geçmiş yıllarda sohbet etmek için insanlar mektuplaşır ya da telefonlaşırlardı. Sohbet yüz yıllardır tanıdığımız-tanımadığımız herhangi biriyle bile yapıldığında, keyifli hale gelebilen bir iletişim şekli olmuştur. Sohbet tarzı mektuptan telefona, kısa mesajdan mobil uygulamalara kadar birçok evrede değişikliğe uğramıştır. Bugünlerde sohbet odaları da online olma yolunda hızla ilerlemektedir. Üstelik online sohbet platformları gün geçtikçe çok daha popüler hale gelmektedir. Yayıncı model olma ise bu online sohbet uygulamalarından biridir. Online yayın yapılabilen sohbet odaları üyelerin ve yayıncıların karşılıklı etik kurallar çerçevesinde sohbet edebildiği bir platformdur. Bu uygulamaya yayıncı olarak katılan kişiler bazı sorumlulukları kabul etmelidirler. Bu sorumluluklardan başlıcaları, müstehcen içeriklerde bulunmamak ve yüz yüze sohbet etmektir. Yayıncının yüzünüzün mutlaka görülmesi ve görünen kişininyayıncı model olması önemlidir. Yerinize başka birinin yayın yapması veya sabit bir nesneyi canlı yayında göstermeniz kurallara aykırıdır. Bu tip kurallara uymanız kazancınızın silinmemesi için etkili olacaktır.

Yayıncı Model Olmanın Kuralları Nelerdir?
Sohbet odaları sanılanın aksine amacına uygun kullanıldığında oldukça eğlenceli ve güzel vakit geçirilebilecek ortamlardır. Uygulamalarda bütün etik kural korumaları bulunmaktadır. Ahlaki değerleri hiçe sayan söz ve hareketler tespit edildiğinde yayıncı uyarı alır ya da hakları silinerek sisteme giriş yapamaz. Amaç tamamen eğlenceli sohbetler yürütmektir. Sohbet odalarında, sohbet içinde, eşleşme ekranlarında müstehcen içerikler tamamen yasaktır. Kural ihlali tespit edildiği taktirde kazandığınız ücretlerin silinmesi ya da tamamen sistemden çıkarılmanıza neden olabilir.

Üyeler, yayıncı ile eşleştikleri zaman, hesaplarındaki ödemeleri yayıncıya aktarırlar. Her konuşma süresinin belirli ücreti vardır. Aramalar dakika olarak ücretlendirilir. Özel aramalar ise iki katı ücretlere tabiidir. Yayıncı için asıl gerekli olan çok ve mümkünse uzun sohbetler etmesidir. Çalışma şeklinin tamamen sizin tarafınızdan planlandığı bir sistemdir. Yayıncı model olma ile boş zamanlarınızı değerlendirebilirsiniz. İşinizde kazandığınız ücret size yeterli gelmiyorsa ek kazanç olarak yayıncı olabilirsiniz.

Teknoloji ilerledikçe elektronik uygulamalarda daha çok zaman geçiriyoruz. Artık hemen hemen herkesin elinde akıllı telefon bulunabiliyor. Haliyle yayın yapabilmek için gerekli ortamda tam olarak elinizin altında, size ekstra masraf ya da ekipman gerektirmeden daha da pratik hale geliyor. Yayıncı model olma sistemine geçmek istediğinizde elinizdeki telefonla ya da bilgisayarınızdan yayın yapabilirsiniz. Para kazanmak için çok fazla ekipmana ya da sisteme gerek duymadan kolaylıkla yayıncılığa başlayabilirsiniz.

Gün içinde hepimiz belirli başlı sorunlarla varken bir yandan da hayallerimizi gerçekleştirebilmek için daha fazla kazanmayı sürekli düşünüyoruz. Evinize uzak bir işte çalışırken, saatlerce yol ve trafiğe katlandıktan sonra günlük 12 saate yakın mesailer hepimizi oldukça yormaktadır. Yayıncı model olma sadece ücret ödeyen üyelerin değil aynı zamanda sizin de keyifle sohbet etmenize olanak sağlayacaktır. Sosyal medya fenomenleri gibi bugünlerde sıklıkla gördüğümüz online içerik üreten kişilerin, popüler olmasının yanı sıra hem eğlenmesi hem de profesyonel olarak çalışmaya ve para kazanmaya devam etmesi güzel bir örnektir. Yayıncı olmaya başladıktan sonra yavaş yavaş, kazancınızı gördükçe daha çok yayın yapma isteğinizle daha çok kazanarak, günlük belirlenen liderler köşesinde adınızı görebilirsiniz.

Yayıncı model olup para kazanma sistemi yüksek kazanç ve konforlu çalışma imkanı sunar. Evinizde, odanızda sadece dakikalarca sohbet ederek alacağınız ücretlerle hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Model ol para kazan sistemini dilerseniz hobi olarak devam ettirebilirsiniz. Öğrenciyseniz derslerden arta kalan zamanlarda harçlığınızı çıkarmak için yayıncılık yapabilir, fazla yorulmadan para kazanabilirsiniz.

Yayıncı Ücretleri Nasıl Ödenir?
Online yayıncılığa günümüzde oldukça fazla para kazandırması nedeniyle profesyonel meslek gözüyle de bakılmaktadır. Birçok yayıncı özenle çok sayıda yayınlar, sohbetler yaparak gelirlerini katlamaktadır. Sosyal medya uygulamalarından bugünlerde oldukça fazla kişinin çok yüksek gelirler elde ettiği görüldükçe teşvik olan ve azimle yayıncı model olan kişiler vardır. Sırf bu bakış açısıyla dahi online canlı yayın uygulamaları da oldukça tercih edilerek yüksek gelir kapılarından biri haline gelmektedir. Yayınlar sırasından eşleşme olduktan sonra standart görüşme ve yayınların yanı sıra özel görüşmeler yaparak ücretlerinizi 2 katına kadar çıkabilirsiniz. Özel görüşmeyi kabul etmek, görüşme sırasında hoşunuza gitmeyen söz ve davranışlarda görüşmeyi sonlandırma hakkına sahipsiniz. Canlı yayın uygulamaları tamamen kişisel haklarınızı korumaktadır. Ayrıca görüşmeler sırasında özel hediyeler istemek yine ücretinizi arttıracaktır. Üyeler her hediye gönderdiğinde size ücret katlanarak yansımaktadır.

Model ol para kazan sistemine girdikten sonra ücret ödemeleri haftalık olarak yapılmaktadır. Dilerseniz sistemde bulunan coins tipi sanal para şeklinde ödemenizi alabilir, dilerseniz banka hesabınıza yatırılmasını talep edebilirsiniz. Yayıncı olmaya karar verdikten sonra aklınıza takılan herhangi bir sorunda sistem yöneticileri sizinle irtibat halinde olacaktır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!