Yayın Uygulamaları

Bigo Live Para Kazanma ve Yayıncı Olma

Bigo Live, son zamanlarda çok hızlı bir şekilde büyüyen canlı yayın uygulamasıdır. Diğer canlı yayın uygulamalarında olduğu gibi Bigo Live’da para kazanmak mümkündür. Uygulama içerisinde yapacağınız canlı yayınlarda sizlere gönderilen bağışlarla bu uygulamadan çok ciddi gelirler elde edebilirsiniz.

Bigo Live uygulamasında iki farklı şekilde para birimi vardır. Bu para birimleri fasulye ve elmastır.

Fasulye

Bigo Live para birimlerinden olan fasulye birimi yalnızca yayıncıları ilgilendirmektedir. Yayıncılar bigo live uygulaması üzerinden yayın açtıklarında izleyiciler tarafından gönderilen hediyeler kadar fasulye kazanırlar. Kazandıkları bu fasulyeleri diledikleri gibi gerçek para birimine çevirebilir ve çekebilirler. Bigo Live uygulamasında 210 fasulye yaklaşık 1 dolara karşılık gelmektedir. Yayıncılar kazandıkları fasulyeleri dolara çevirebilmesi için minimum 6.700 adet fasulyeye ihtiyaçları vardır. Dönüştürme işlemlerinde üst limitte bulunmaktadır. Çevireceğiniz maksimum fasulye sayısı 1.050.000 adet olarak belirlenmiştir. Bu platformda çok büyük kitlelere erişmeyi başladıysanız ve 1000 dolardan fazla para kazanıyorsanız, para çekmek için ekstra onaya ihtiyacınız vardır. Bu onay işlemleri genellikle 1 aydan uzun bir süreçte olur.

Elmas

Bigo Live para birimlerinden bir diğeri elmastır. Bu para birimi ile Bigo Live uygulaması içerisinden yapacağınız harcamalarda kullanacağınız para birimidir. Bu para birimi izleyiciler tarafından kullanılmaktadır. Uygulama içerisinde severek takip ettiğiniz kişilere özel emojiler ya da hediyeler göndermek istiyorsanız elmas harcamak zorundasınız. Elmas satın almak için belli tutarda ücretler ödenmesi gerekmektedir. Güncel elmas fiyatlarını baz alırsa;

42 Elmas = 9 TL, 297 Elmas 62 TL, 848 Elmas 177 TL şeklindedir. Tüm fiyatlara uygulama içerisindeki marketten erişebilirsiniz.

Bigo Live Yayıncı Nasıl Olunur?

Bigo Live uygulaması içerisinde profil açan herkes uygulamayı kullanabilir. Uygulamadan para kazanabilmeniz için ajanslar yardımıyla Bigo yayıncısı olmak için başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Bigo Live yayıncı başvurularınızı mutlaka bu işi yapan bir ajansla yapmanız sizin için daha yararlı olacaktır. Sadece ajanslar ile başvuru yapabildiğinizi unutmamanız gerekiyor, güvenilir bir ajansla size Bigo Live yayıncısı olabilirsiniz.

Başvurunuzdan sonra ajanslar sizden deneme bir yayın ister ve ona göre olumlu ya da olumsuz bir karar verirler

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!