Yayın Uygulamaları

Livu Yayıncı Olma ve Para Kazanma

Livu, uygulaması bir çeşit yayıncılık ve birebir görüntülü chat uygulamasıdır. Bu uygulamada yayıncılar haftalık maaş ile yayıncılık yapabilirler. Livu uygulaması bir telefon uygulaması olduğundan telefonunuzla çok ciddi paralar kazanabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere Livu’da nasıl yayıncı olunur, nasıl para kazanılır ve gibi soruların cevaplarını detaylı bir şekilde anlatacağız. Ayrıca bu soruların yanında kazanılan paranın nasıl çekileceği sorusunu da siz değerli kullanıcılarımız için yanıtladık.

Livu’da Nasıl Yayıncı Olunur?

Livu uygulaması üzerinden para kazanmak istiyorsanız, ilk olarak yayıncı olmanız gerekmektedir. Yayıncı olabilmek için ise öncelikle yapılması gereken işlem, uygulamayı apple store ya da google play üzerinden indirmektir. Uygulama açılarak telefon numarası, Facebook veya Gmail üzerinden kayıt olunabilir. Kayıt işleminden sonra profilin güzel bir şekilde düzenlenmesi gerekmektedir. Bu işlem üzerinde ise dikkat edilmesi gereken konular bulunmaktadır. Bu konular arasında:

  • Seçilen profil fotoğrafının kişiye ait olması ve yüzünün oldukça belirgin olmalıdır.
  • Kişinin kendisine ait bir selfy video yükleyip konuşmasına gerek yoktur. Bumerank da kullanılabilir.
  • Kesin fotoğraflar onaylanmadığı için tam fotoğraflar kullanmalısınız.
  • Yüklenilen videolar reklam içerikli olmayacak. Ayrıca resim ve videoların yalnızca kendinizin olması gerekmektedir.

Bu işlemler neticesinde uygulama içerisindeki profilinizin ekran görüntüsünü Livu yetkililerine göndermeniz yayınca olabilmeniz için yeterlidir.

Livu’da Yayıncı Olduktan Sonra Ne Yapılmalıdır?

Uygulama içerisinde yayıncı olduktan sonra kamerada kendinizi gördüğünüzde, sol üst kısımda Tanrıça statüsü veya Kraliçe modu olan yeri çevrimiçi yapmalısınız. Bu işlemden sonra otomatik olarak Kraliçe duvarında profiliniz yayınlanacaktır. Bu duvarı yalnızca altın para yükleyen kişiler görebiliyor ve oradan sizi arayarak iletişime geçecekler. Aramaya cevap verdiğiniz zaman 60 Altın para kazanacaksınız ve yenilen her dakikada 60 puan daha üzerine eklenecek. Burada yapılması gereken sizi arayan kişiyi arkadaş eklemek ve sizi arkadaş listesinden araması söylemek olacaktır.

Livu’da Maaşımı Nasıl Alırım?

Livu platformu üzerinden maaş alabilmek için bir tane Payoneer hesabı oluşturulması gerekmektedir. Uygulama maaşınızı uluslararası bir internet bankacılığı olan Payoneer hesabına yatırır. Yatırılan parayı, Payoneer hesabına giriş yaparak kendi banka hesabına aktararak paranızı çekebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!