Yayın Uygulamaları

Bigo Live Ucuz Elmas Satın Alma

Bigo Live kullanıcıların mobil uygulama üzerinden dilediği an canlı yayın açmasına olanak sağlayan bir mobil uygulamadır. Takip ettiğiniz yayıncılara hediyeler gönderebilmeniz için elmas satın almanız gerekmektedir. Kullanıcılar son zamanlarda bigo live ucuz elmas satın alma konusunda aramalar yapmaktadır. Bu yazımızda sizlere en ucuz elmas nasıl satın alırsınız onu göstermiş olacağız.

Bigo Live Nedir?

Bigo Live kullanıcıların canlı yayın açtıkları bir platformdur. Bigo Live üzerinden yapılan canlı yayınları dileyen tüm Bigo Live kullanıcıları tarafından izlenebilmektedir. Canlı yayınları izleyen kullanıcılar, yayıncıdan keyif aldığı zaman takip edebilirler. Uygulama içerisinde yayıncılar bağış sistemiyle para kazandığı için izleyiciler keyif aldıklar yayıncılara bağış atmaktadır. Bu uygulamada bağışlar elmas ile alınan hediyelerle yapılmaktadır.

Bigo Live uygulamasında canlı yayın yapmak isteyen kullanıcılar kamera butonunu tıklayarak yayın açabilirler. Uygulama içerisinde açılan yayınlar belli algoritma ile insanların karşısına çıkmaktadır. Bundan dolayı izleyiciniz olmasa bile sürekli yayın açmanız durumunda uygulamayı kullanan kullanıcılara sizin yayınlar düşecektir. Yapacağınız yayınlarda izleyicilerle ilgilenmeniz durumunda izleyiciler sizi takip edip bağış atacaklardır.

Bigo Live Elmas Nasıl Satın Alınır?

Bigo Live uygulaması içerisinden elmas satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Diğer birçok uygulamada olduğu gibi bu uygulamanın marketinde de fiyatlar sabittir. Bigo Live elmas fiyatları;

  • 42 Elmas = 9 TL
  • 297 Elmas = 62 TL
  • 848 Elmas = 177 TL
  • 3818 Elmas = 790 TL

Bu fiyatların dışında e-pin sitelerinde daha ucuza satın alma işlemi yapabilirsiniz. Küçük bir araştırma ile sizlerde bir e-pin satış sitesi bulabilirsiniz. Buradaki fiyatlar market fiyatına göre daha düşük olacaktır. Bulacağınız internet sitesi içerisinde yer alan Bigo Live Diamond ürünleri arasından dilediğinizi sepete ekleyebilirsiniz.Satın alma işlemini yapmanız durumunda sizlere bir adet kod verilecektir. Satın alım sonrasında alacağınız kodu uygulama içerisinde yer alan elmas yükleme panelinden gerekli yere yapıştırdığınızda hesabınıza elmaslar yüklenmiş olacaktır.

Satın aldığınız elmaslar ile sizlerde Bigo Live uygulamasında takip ettiğiniz insanlara ve yayıncılara bağış gönderebilir, çeşitli hediyeler satın alabilirsiniz. Takip ettiğiniz yada beğendiğiniz yayıncılara bağış atmanın en kolay yolu budur.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!