Yayın Uygulamaları

Bigo Live Hediye Gönderme

Bigo Live internet üzerinden canlı yayın yapmak için oluşturulmuş sosyal medya platformudur. Milyonlarca kullanıcısı olan platform üzerinde yeni insanlar ile tanışabilir, sohbet edebilir veya güncel bir konu üzerinde tartışabilirsiniz. Teknolojik gelişmelerin hızla artması ile beraber sosyal medya uygulamaları da artmış buna bağlı olarak uygulama içerikleri zenginleştirilmeye başlamıştır. Her sosyal medya farklı ihtiyaçları karşılamak için kullanıcılara sunulmuştur. Uygulama içinde kampanya, çekiliş, yarışma gibi aktiviteler gerçekleştirilerek kullanıcıların güncel kalmasını ve daha fazla kullanıcıya ulaşmak amaçlanmıştır.
Hediye gönderme, uygulama içerisinde kazanılan puanların nakit paraya çevrilmesi veya kullanıcılar arasında gerçekleşen aktiviteler gibi faaliyetler sosyal medya uygulamalarında oldukça kullanılan yöntemlerdir. Bigo Live uygulaması içerisinde de bu tür yöntemler oldukça kullanılmaktadır. Uygulama kullanıcıların canlı yayın yaparak birbirleri ile iletişime geçmesini sağlamaktadır. Kullanıcılar arasında gerçekleşen sohbetlerin ilerlemesi veya özel arkadaşlıklar kurulması durumunda ise birbirlerine hediyeler göndermektedirler.

Bigo Live Nasıl Kullanılır?

Uygulamayı kullanmak için işletim sistemine ait mağazadan indirilmesi gerekir. Uygulama ücretsizdir fakat uygulama içi satın alma yöntemleri mevcuttur. Ödeme yöntemleri uygulama sayfasında bulunmaktadır. Buradan satın alacağınız içerikler ile uygulama içerisinde bulunan sosyal çevrenize hediyeler gönderebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra hesap giriş bilgilerini oluşturmanız gerekmektedir. Burada diğer sosyal medya uygulamaları ile bağlantı kurarak kısa sürede yeni bir Live hesabı oluşturabilirsiniz. Ya da gmail hesabı ile sıfırdan hesap oluşturabilirsiniz.
Bigo Live küresel ölçekte iki yüz milyon kullanıcısı bulanan sosyal medya platformudur. Farklı ülkelerde ki insanların canlı yayınlarına katılabilir, sorulara sorarak ülkeleri ve kültürleri hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz. Eğer yeni bir dil öğrenmeyi düşünüyorsanız ücretsiz bir şekilde lokasyon seçeneklerini değiştirerek öğrenmek istediğiniz dile ait yayınlara katılabilirsiniz. Uygulama içerikleri tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulduğu için; rahatsız olduğunuz yayınları ve kullanıcıları engelleyebilir, kişiselleştirme seçeneklerinde sunulması istediğiniz öneri ayarlarını değiştirebilirsiniz.
Uygulamaya gerçek hayatta arkadaşlarınızı davet etmek istiyor ve birlikte canlı yayın yapmak istiyorsanız, davet bağlantısı paylaşarak ileti oluşturabilirsiniz. Canlı yayın seçeneklerini değiştirerek özel veya gizli bağlantılara oluşturabilirsiniz. Sınırlı kullanıcılara açık olan bu tür canlı yayınlar ile samimi arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Bigo Live Güvenilir mi?

Bigo Live kullanıcı bilgi paylaşımı politikası alanında oldukça hassa davranmaktadır. Kullanıcı bilgileri kesinlikle üçüncü kişiler ile paylaşılmamakta ve güvenli ağlarda saklanmaktadır. Yüksek derecede güvenlik politikaları ile siber saldırılara karşı korumalı bir yapıda hizmet vermektedir. Kullanıcı banka bilgileri veya diğer uzak ödeme yöntemleri geçici işlemler kapsamında tutulduğu için üçüncü kişilere ulaşması imkânsızdır.
Kullanıcıların uygulama içerisinde karşılaştıkları sorunları canlı destek ekibine iletmeleri halinde kısa sürede çözüme kavuşturulmaktadır. Hesap kısıtlamaları veya hesap blokesi konularında teknik destek ekibi ile iletişime geçerek kısa sürede hesabınızı tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz. Gelişmiş bir alt yapıda kurulduğu için canlı yayın sırasında bağlantı kopması veya donma gibi olumsuz durumların yaşanmasının önüne geçilmiştir.

Bigo Live Hediye Nedir?

Bigo Live uygulaması içerisinde canlı yayın kullanıcıları katıldıkları yayıncıya elmas veya fasulye gibi hediyeler göndermektedir. Burada her birim elmas ve fasulye nakit para birimleri üzerinde değerlendirilerek yayıncılara aktarılmaktadır. Günlük hayatta kullanılan para birimlerinden farklı olarak sanal para birimleri ile değer görmektedirler. Yayın yapan kullanıcının hesabında birken bu hediyeler belirlenen kotayı geçmesi halinde nakit paraya dönüştürülmektedir.
Fasulye veya elmas satın almak için ise bu içerisinde bulanan satın alma bölümünden ulaşılmaktadır. Ödeme yöntemleri oldukça geniş tutulmuştur. Satın alarak ulaşacağınız bu hediyeler ile birçok kullanıcının canlı yayına katılabilirsiniz. Hediyeler gerçek para birimleri ile değerlendirilmektedir. Bu yüzden ödeme yöntemleri sırasında banka kartı kullanabilirsiniz. Ayrıca hediye paketleri için oyun veya aplikasyon gibi içerikler için farklı sitelerden de faydalanabilirsiniz.

Bigo Live Hediye Nasıl Gönderilir?

Bigo Live uygulaması içerisinde hediye göndermek oldukça kolaydır. Canlı yayına katılmak veya arkadaşlarınıza hediye göndermek için,kullanıcı hesabınızda fasulye veya elmas bulunması gerekmektedir. Hediyeler farklı fiyatlar ile değerlendirilmektedir. Elmas ve fasulyenin satış fiyatı ve uygulama içerisinde ki etkinliği farklı konumlardadır. Hediye göndermenin amacı ise yayıncıya maddi destek olmak veya yayın için sponsor olma durumu şeklinde ele almak mümkündür. Sonuçta biriken hediyeler nakit paraya dönüştürülmektedir.
Yayıncılara maddi destek sağlayarak yayınların devamlılığı sağlanmaktadır. Hediye göndermek için ise canlı yayın ekranı içerisinde bulanan yönlendirmeleri takip ederek hediye gönderme işlemini kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Hesabınız da elmas veya fasulye bulunmadığı takdirde hediye gönderme işlemi gerçekleşmemektedir. Hediye satın almak için uygulamanın ilgili bölümüne dönmeniz gerekecektir.

Bigo Live Hediyeler Nasıl Paraya Çevrilir?

Bigo Live canlı yayın sırasında gelen hediyeler yayıncının kullanıcı hesabında saklı tutulmaktadır. Burada hediyeleri nakit paraya çevirmek ise oldukça kolay ve basit bir işlemdir. Fakat toplam hediyelerin belirlenen kotayı doldurmuş olması şartı gerekmektedir. Fasulye ve elmaslar hakkında detaylı bilgi almak için uygulama içerisinde bulanan yardım sekmesinden bilgi alabilirsiniz. Hesabınızda bulanan hediyeleri para çevirmek için banka hesabınızın bulunması gerekmektedir. Burada gerçekleşen işlem banka hesapları aracılığı ile olmaktadır.
Banka hesabınızı, Live hesabınıza bağlamak için profil sayfanıza geri dönün burada kişisel bilgilerin olduğu alanlar bulunmaktadır. Cüzdan sekmesine gelerek burada mevcut banka hesap bilgilerine ulaşmak mümkündür. Eğer bu alanda henüz bir banka hesabı yoksa veya yeni bir banka hesabı eklemek istiyorsanız ; aynı menü içerisinde bulanan ödülleri çevir sekmesi bulunmaktadır. Burada yeni adres ekleyerek veya mevcut hesabınız ile ilgili öneri sunulmaktadır. Hesap değişikliğini bu alanda yapabilirsiniz.

Bigo Live Kullanım Şartları

Bigo Live hem sosyal çevresini genişletmek isteyenlerin hem de ek gelir elde etmek isteyenlerin ortak buluşma noktasıdır. Oldukça eğlenceli saatlerin geçirildiği canlı yayın sırasında kullanıcı politikasına bağlı olarak bazı şartları yerine getirmek gerekmektedir. Uygulama içerisinde ilk hesap oluşturulduğunda kullanım şartları kullanıcıların onayına sunulmaktadır. Kullanıcı hesabının askıya alınması veya kısıtlanması ise bu kuralların ihlal edildiği anlamına gelmektedir.
Uygulamayı kullanmak için yayın sırasında bazı kurallara uyma zorunluluğu bulunmaktadır. Bunlar şu şekilde sıralanabilir; her türlü illegal içerik kesinlikle yasaktır. Müstehcen yayınlar, ırkçı veya dini değerlerin aşağılanması formatında oluşturulmuş yayınlar, marka izini almaksızın yayın içerinde yer vermek veya tanıtımını yapmak, 18 yaşından küçüklerin yayın yapması gibi durumlar; kullanıcı hesabının kısıtlanmasına veya askıya alınmasına sebep olacak ihlaller arasında yer almaktadır. Ayrıca terör propagandası yapmak veya kişi ve kurumları aşağılamak ya da suç unsuru teşkil edecek yayınların oluşması durumunda; yerel kurumlar talep ettiği doğrultuda kullanıcı bilgileri paylaşılmaktadır.

Bigo Live İle Para Kazanma

Bigo Live para kazanmak oldukça kolaydır. Yukarıda belirtilen şartları sağlayan ve kural ihlalinde bulunmayan her kullanıcı canlı yayın kullanarak hediye toplayabilir. Hediyelerin nakit para birimleri üzerinden değerlenmesi ise olukça yüksektir. Fasulye ve elmas hediyelerinin nakit para birimi karşılığını öğrenmek için uygulama içerisinde bulanan ödüller sekmesinden öğrenebilirsiniz. Günde iki veya az süreli yayın programları oluşturarak ek gelir oluşturabilirsiniz. Yayın saati için herhangi bir sınırlama şartı uygulanmamıştır. Gerekli işlemleri tamamladıktan sonra dilediğiniz kadar yayın yapabilir ödül kazanabilirsiniz. Fasulye hediye kazanmak için uygulama içerisinde belirli aktif olma şartını sağlamanız gerekmektedir. Ayrıca sadece satın alma yöntemi ile değil uygulama içerisinde güncel kalarak da fasulye kazanabilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!