Yayın Uygulamaları

E-Ticarete Başlamak İçin Yeterli Sermaye

E-Ticarete Başlamak İçin Yeterli Sermaye
E-Ticarete Başlamak İçin Yeterli Sermaye

E-ticarete başlamak için e-ticaret sektöründe sabit olan fikirler asla yer yoktur. Değişimin ve gelişimin çok hızlı yaşandığı bir sektörde yerinde saymak ile geri gitmek aynı kapıya çıkmaktadır. Dolayısıyla sürekli araştırma yapmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz gerekmektedir. Hangi ürünün daha fazla talep görüp satılabileceğini araştırmak da bu hususlarda bir tanesidir. Çünkü eğer bir e-ticaret siteniz varsa, sattığınız ürünler ile var olursunuz. Ve eğer bir e-ticaret sitesinin sahibi olmak istiyorsanız, ne ürün satacağınızın kararını vermeniz gerekmetedir.Bu sitenizin adına aldığınız kararlardan bile daha önemlidir. Site adı, sattıkları ile bütünleşmiş e-ticaret siteleriyle mutlaka görmüşsünüzdür.

Pek çok alanda olduğu gibi e-ticarette de olağanüstü bir seneyi geride bıraktık ve e-ticaretin sektörünün önemi bir kere daha anlaşıldı. 2021 yılında satma potansiyeli fazla olan ürünleri araştırıp öğrenmeniz, bu yılki başarınızı da doğru bir orantı ile etkileyecektir.

2021 Satış Verilerine Göre 2022’de En Çok Satması Beklenen Ürünler

Şimdi biraz da sayıların neler anlattığına bakalım. E-ticaret sektöründe belirleyici unsur olan önemli firmalar da bizimle çalıştığı için bu ürünler size  doğru fikir verir. Siz de e-ticaret sitenizin taslağını hazırlarken bu verilerden yararlanabilirsiniz. 2022’deki planlarınızı tekrar  bir gözden geçirebilirsiniz.

Kişisel Bakım ve Kozmetik

Kozmetik ve kişisel bakım kategorisi, her geçen gün satışlarını artırarak biraz daha zenginleşmektedir. Önceden sadece birkaç üründen ibaret olan bu kategori şimdi onlarca farklı ürün çeşidine sahiptir. Makyajın sanata dönüştüğü bu yüzyılda kozmetikte artış olmaması beklenmedik bir şey değil. Ayrıca bu kategori genellikle kadınlara hitap ediyor gibi gözükse de erkek müşterilerin eskisinden çok daha fazla rağbet ettiği  aşikâr.

Veriler incelendiğinde kişisel bakım ve kozmetik kategorisinden tam olarak  652.703 ürün siparişi oluşturulmuş. Bu kategoriye ilginin büyüyeceği malum, peki bu ilgi en çok hangi ürünlere olacak? e

Spor ve Spor Malzemeleri

Spor ve spor ekipmanları kategorisindeki artış da beklenmedik bir şey değil. Çünkü spor yapmak artık günlük bir olay olarak kabul edilmektedir. Spor salonlarına olan yoğun ilgini artmasından ziyade bireysel olarak yapılan çalışmalarda  profesyonel boyuta ulaştı. Bu büyüme kategoriyi hareketlendirmeye devam edecek gibi görünüyor. 

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!