Yayın Uygulamaları

Azar Yayıncı Başvuru

Azar Yayıncı Başvuru
Azar Yayıncı Başvuru

Azar yayıncı başvuru, canlı yayın yaparak para kazanabileceğiniz platformlara her geçen gün yenileri eklenmeye devam ediyor. İnsanlar da bu uygulamalar arasında en çok gelir edebilecekleri uygulamayı seçmek itiyorlar. Azar getirilen son güncellemeler kapsamında canlı yayınlardan para kazanma özelliği aktif hale getirdi. Azar diğer uygulamalar ile kıyaslandığında yayıncılara daha fazla komisyon veren uygulamalar arasında bulunuyor. Sizde Azar uygulaması üzerinden canlı yayınlar yaparak hatırı sayılı gelir elde edebilirsiniz. Üstelik Azar’daki gelir elde etme sistemi canlı yayınlardaki izleyenlerin hediye atmasına dayanmıyor. Belli bir takipçi kitlesi elde ettikten sonra sizi izleyenlerin size hediye atmasına gerek kalmıyor.

Azar Yayıncı Statüleri

Azarda canlı yayın yapmak istiyorsanız başlangıçta hesabınızı onaylamanız gerekiyor. 

Başlangıçta yaptığınız canlı yayınlarda gelirleriniz sadece izleyenleri size hediye atmasına dayanıyor. Belli takipçi kitlesine sahip olduktan sonra Azar yayıncı başvuru birimine resmi yayıncı statüsüne geçmek için başvuru yapıyorsunuz. Resmi yayıncı statüsüne geçme talebiniz takipçi kitlenize göre Azar yetkilileri tarafından değerlendiriliyor. Resmi yayıncı statüsüne geçtiğiniz zaman hediyeler dışında bünyesinde çalıştığınız ajans tarafından da gelir elde ediyorsunuz.

Resmi yayıncı statüsünde geliriniz ortalama aylı olarak 80 dolar ile 4400 dolar arasında oluyor. Sizde Azar canlı yayın açabilir ve gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Tek yapmnız gereken Azar resmi sitesine girerek bir üyelik hesabı oluşturmak. 

Azar canlı yayın açmak için ekstra olarak bir şeye gerek yoktur. Eğer Azar resmi yayıncı statüsüne olmak istiyorsanız başlangıçta normal şekilde azar canlı yayın yapmalısınız. Belli bir takipçi kitlesi elde ettikten sonra Azar resmi yayıncı olmak için daha sonra ajanslara başvuru yapabiliyorsunuz.

Azar Canlı Yayın 

Azar canlı yayın yaptığınızda takipçi ve izleyici sayınızı artırmak istiyorsanız uygulayabileceğiniz bazı yöntemler bulunuyor. Azar canlı yayın duyurularınızı yapmak için kişisel sosyal medya hesaplarınızı kullanabilirsiniz. Azarda canlı yayın açtığınızda yayınınızın linkini bireysel sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Diğer sosyal medya platformlarında sizi takip eden kişileri bu platforma kolaylıkla aktarabilirsiniz. Takipçi sayınızın yükselmesi ile beraber canlı yayınlarınız da izleyicileriniz de artacaktır. İyi bir izlenme sayısına ulaştığınız zaman azar yayıncı başvuru biriminden resmi yayıncı olma teklifi alabilirsiniz. 

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!