Yayın Uygulamaları

Hiyaa Başvuru Para Kazanma

Hiyaa Başvuru Para Kazanma
Hiyaa Başvuru Para Kazanma

Hiyaa’dan para kazanılıyor mu sorusu yayıncılık yaparak para kazanmak isteyen kişilerin en çok  merak ettiği sorulardan bir tanesidir. Hiyaa tabii ki diğer canlı yayın uygulamaları gibi bünyesinde bulundurduğu yayıncılara para kazandıran bir mobil uygulama. 

Yayıncı / Ajans Olarak Para Kazanma

Hiyaadan para kazanabilmek için birkaç yöntem bulunmaktadır. Ama en çok gelir elde etmenizi sağlayan yöntemi ilk olarak anlatalım. Hiyaa’da anlaşmalı yayıncılık yaparak sözleşmeli yayıncı olabilirsiniz. Sözleşmenizde belirtilen aylık yayın saati kotasını yayın yaparak doldurmalısınız. Bu şekilde maaşlı bir çalışan gibi bağlı bulunduğunuz ajanstan ödeme alabilirsiniz. Ama sözleşmeli yayıncı olabilmeniz için canlı yayınlarınızın iyi bir izlenme oranına sahip olması gerekmektedir. Aksi halde Hiya ile sözleşme imzalamanız biraz zor olabilir.

Hiya Canlı Yayın 

Hiya’da canlı yayınınızı takip eden izleyici sayınızı artırmak için sosyal medya hesaplarınızda canlı yayın linkinizi paylaşabilirsiniz. Bu şekilde sosyal medyadaki takipçilerinizi canlı yayınınıza dahil edebilirsiniz. İyi bir izlenme sayısına ulaşırsanız Hiya tarafından sözleşmeli yayıncı olmanız için teklif alabilirsiniz. Bunun haricinde herhangi bir ajansa başvuru yaparak sözleşmeli yayıncı olma olasılığınızı arttırabilirsiniz. Ama bir ajansa bağlı olacak şekilde yapacağınız canlı yayınlardan, bağlı bulunduğunuz ajans bir miktar  komisyon alacaktır.

Hiya Ajans Kurmak 

Hiyaa ile para kazanabileceğiniz bir çok yöntem bulunmaktadır. Para kazanabileceğiniz bir diğer yöntem ise ajans kurmak. Hiyaa’a bağlı bir ajans kurarak ajansınız için yayıncılar transfer edebilirsiniz. Bu transfer ettiğiniz yayıncıların canlı yayın gelirlerinden belli bir komisyon ile para kazanabilirsiniz. Bu durumda sizin canlı yayın açmanıza gerek kalmayacaktır. Hiya’dan bu şekilde para kazanmak için yapmanız gereken tek bir şey var. Bünyenizde bulunan canlı yayıncıların daha çok gelir elde edebilmeleri için onları motive etmek ve Hiyaa yayıncılık hakkında bilinçlendrimek.

Sanal Hediyeleri Paraya Dönüştürerek Para Kazanma

Hiyaa uygulaması insanların birbirine sanal hediye göndermelerini desteklemektedir. Popüler olan kullanıcılar canlı yayınları sırasında diğer kullanıcılardan birçok hediye almaktadır. Yayıncının aldığı bu hediyeler kullanıcının hediye havuzunda toplanmaktadır.  İstenildiği zaman uygulama içerisinde yayıncının banka hesabına gerçek olarak aktarılabilmektedir. B

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!