Yayın Uygulamaları

Günlük Ödeme Yapan Uygulamalar

Günlük Ödeme Yapan Uygulamalar
Günlük Ödeme Yapan Uygulamalar

Bu makalede günlük ödeme yapan uygulamalar konusunu ele alacağız. Para kazanıp günlük ödeme alabileceğiniz uygulamaları sizler için derledik. 

Para kazandırıp günlük ödeme yapan uygulamalara şöyle bir bakalım. Sadece size verilen görevleri yerine getirip para kazanacağınız uygulamalar yoktur. Genel kültür bilgileriniz ile de para kazanabileceğiniz mobil uygulamalar da mevcuttur.

Özellikle 2021 yılında para kazandıran uygulamalar kategorisinde çok sayıda bilgi yarışması uygulaması yayına girdi. Bunları uygulamaları günlük ödeme yapan mobil uygulamalar listesinde bulabilirsiniz.

1. Bounty

Bounty mobil uygulaması ile basit görevler yerine getirebilirsiniz. Gezerken ya da oturduğunuz yerde gelir elde edebilirsiniz. Günlük ödeme yapan uygulamalardan biri olan Bounty, oldukça çok kullanılan bir para kazanma uygulaması.

2. Money App

Money App para günlük ödeme yapan mobil uygulamalardan biri. iOS versiyonu da bulunan mobil uygulamanın kullanıcı puanları oldukça yüksek. Yorumlar da bir o kadar memnuniyet dolu.

Money App nedir diye inceleyelim. Video izleyip, anketleri doldurup, oyunlar oynayıp, bazı hizmetleri test edip, yorum yaparak para kazandıran bir mobil uygulama. Bu uygulama ile de günlük ödeme alabilirsiniz.

3. Hadi

Hadi mobil uygulaması Türkiye’de ki ilk canlı yayın ile para kazandıran  bilgi yarışması olma özelliği taşımaktadır. Her akşam canlı yayın yapan uygulama, çeşitli kategorilerde sorular soruyor ve tüm sorulara doğru cevap verenler kazanıyor.

4. Oyna Kazan

Bu mobil uygulama da yine canlı bilgi yarışması olarak para kazanmanızı sağlıyor. Kendisini Türkiye’nin en fazla para kazandıran canlı bilgi yarışması olarak tanımlıyor. Oyna Kazan uygulamasında ödüller yarışmada son 1 kişi kalana kadar verilmeye devam ediyor.

5. Google Ödüllü Anketler

Google Surveys tarafından geliştirilen bir uygulama olan Google Ödüllü Anketler sayesinde kısa anket soruları cevaplandırarak Google Play kredisi kazanabilirsiniz.

Bu mobil uygulamayı yalnızca androide cihaza sahip olan kişiler kullanabilir. Sizin için sunulan anketlere cevap vererek her bir anketten 1 lira 80 kuruş tutarına kadar Google Playde kullanabileceğiniz  kredi kazanabilirsiniz.

6. Yandex Toloka

Yandex Toloka ile kolay görevleri yerine getirerek gelir elde edebilirsiniz. Yine buradan günlük ödeme alabilirsiniz.

Yandex firması arama, mail, haritalar ve çeviri gibi konularda Google ile yarış halinde. Rekabetin oldukça sıkı olduğu bu konularda Yandex kendisini geliştirmek için gerçek kişilerin geri bildirimlerine ihtiyaç duyuyor.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!