Yayın Uygulamaları

Haftalık Ödeme Yapan Uygulamalar

Haftalık Ödeme Yapan Uygulamalar
Haftalık Ödeme Yapan Uygulamalar

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle birlikte akıllı telefonlar ve bir sürü mobil uygulama hayatımıza çok hızlı bir biçimde girdi. Peki bu mobil uygulamalar arasından bazılarıyla para kazanıp haftalık ödeme alabileceğinizi biliyor musunuz?.

Cash For Apps

Cash For Apps, telefonunuza uygulama indirdikçe para kazandıran haftalık ödeme yapan bir mobil uygulamadır. Uygulamaları yüklediğiniz zaman kredi kazanırsınız. Belirtilen işlemleri yaptıktan sonra yüklediğiniz uygulamaları tekrar silebilirsiniz. Uygulama içerisinde kazandığınız 300 puanın karşılığı  1$ değerindedir.

Ayrıca uygulama sayesinde kazandığınız bu puanları CVS, eBay,,Starbucks,Google Play gibi birçok yerde hediye kartı olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızı bu uygulamaya davet ederseniz her arkadaşınız için ekstra referans puanı kazanırsınız. 

Clashot

Clashot hem Android platformunda hem de IOS platformunda yer alan bir uygulamadır. Uygulama içine yüklediğiniz fotoğraflar yükleyebilirsiniz. Bu yüklediğiniz fotoğraflardan para kazanabilirsiniz. Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra fotoğraflar çekip yükleyin. Clashot ekibi ise bu yüklediğiniz fotoğrafları düzenleyerek stock fotoğraf olarak satışa çıkarıyor. Eğer fotoğraflarınız satın alınırsa bu satıştan belli bir kar marjı alıyorsunuz. 

Çektiğiniz fotoğraflarınızın satılması sanıldığı kadar kolay bir iş değil.  Bu yüzden çektiğiniz fotoğrafları geliştirmelisiniz. Daha profesyonel kameralar kullanabilir ve çektiğiniz fotoğraflara photoshop uygulamaları ile kalite katabilirsiniz. Clashot uygulamasına fotoğraflarınızı belli bir temada yükleyebilirsiniz. Buna kategorizasyon denmektedir. Böylece fotoğraftan kazanacağınız para daha da yükselebilir. Clashot haftalık ödeme yapan mobil uygulamalar arasında yer alıyor.

Tapporo

Tapporo, para kazandıran ve haftalık ödeme yapan mobil uygulamalardan biridir. Ayrıca bu mobil uygulama Google Play Store’da bulabileceğiniz en güvenilir ve eski uygulamalardan bir tanesidir. Bu uygulamadan Haftalık ödeme alabilirsiniz

MintCoins

MintCoins, yavaş para kazandıran bir mobil uygulamadır. Anca 1$ alt limitli haftalık ödeme alma özelliğine sahip olması bu uygulamayı güvenilir haftalık ödeme yapan uygulamalar arasına sokuyor. Uygulama için referans olduğunuz her bir kişiden de 0.25$ kazanırsınız. Ayrıca ücretsiz mobil uygulamaları indirerek, anketlere yanıt vererek ve teklifleri tamamlayarak da para kazanabilirsiniz. Ödemeler ise PayPal ile yapılır. Haftalık ödeme yapan nadir uygulamalar arasındadır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!