Yayın Uygulamaları

Hiyaa Yayıncı Olma Para Kazanma

Hiyaa Yayıncı Olma Para Kazanma
Hiyaa Yayıncı Olma Para Kazanma

Bu yazımızda son zamanların en popüler para kazanma yollarından olan
Hiyaa yayıncı olma para kazanma işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi anlatacağız. Hiya canlı yayın yaparak gelir elde edebileceğiniz. Şu ana kadar çıkmış en iyi platformlardan bir tanesidir. Diğer canlı yayın para kazanma uygulamalarından  farklı olarak belirli bir ödeme alt limitine ulaştığınızda ödeme yapmaktadır. 

Nonolive Nasıl Para Kazanılır?

Öncelikle canlı yayın yapmak istediğiniz hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Hiyaa hesap oluşturma işlemini yaparken gerçek kişiler bilgilerinizi verdiğinizden emin olun. Hesabınızı yarattıktan sonra bilgisayarınızdan ya da telefonunuzdan canlı yayın açıp para kazanabilirsiniz. Hiyaa yayıncı olma para kazanma konusunda bazı yöntemler vardır. Bunlardan en bilineni öncelikle açacağınız canlı yayınlardan hediye ve bağış toplayarak gelir elde edebilirsiniz. Bu yöntem haricinde daha fazla gelir elde etmek istiyorsanız günlük verilen görevleri yerine getirerek para kazanma işlemini tercih edebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse sizden 4 saat canlı yayın yapmanız istenebilir. Bu işlemleri yapmanız karşılığında da dolar bazlı gelir elde edebilirsiniz.

Nonolive Hediye Fiyatları

Hiyaa canlı yayın uygulamasında gönderilen hediyelerin kaç jetona denk geldiğini açıklayalım. Herhangi birine hediye gönderebilmeniz için göndermek istediğniiz hediye değerinde jetonunuz olması gerekmektedir. Hiyaa’dan para kazanmak için birkaç yöntem bulunmakta ama en çok kazanç elde edebileceğiniz yöntemi ilk olarak yazalım.Hiyaa’da ajanslar ile anlaşmalı yayıncı olarak canlı yayın açabilirsiniz. Bu sayede sözleşmede belirtilen aylık canlı yayın saati kotasını doldurarak sanki maaş alarak çalışan biri gibi kazanç sağlayabilirsiniz . Ama ajanslarla anlaşmalı yayıncı olabilmeniz için yayınlarınız iyi bir izlenme sayısına sahip olmanız gerekmektedir. Aksi bir durumda Hiyaa tarafından sözleşme alamayabilir ve biraz sancılı bir süreç yaşayabilirsiniz.

İzleyici Sayısını Artırmak İçin Ne Yapılmalıdır? 

Yayınınızı izleyen izleyici sayınızı arttırabilmek için, yayın linkinizi  sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Bu sayede sosyal medyadaki arkadaşlarınız ve takipçilerinizi  yayınıza davet edebilirsiniz. Hatırı sayılır bir izlenme sayısına erişmeniz durumunda sözleşmeli yayıncı olmak için ajanslardan teklif alabilirsiniz. Bunun dışında herhangi bir yayın ajansına başvuru yaparak sözleşmeli yayıncı olabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta ajansa bağlı olarak yaptığınız canlı yayınlardan, bağlı olduğunuz ajans bir miktar komisyon alacaktır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!