Yayın Uygulamaları

Azar’a Canlı Yayın Özelliği Eklendi!

Azar’a Canlı Yayın Özelliği Eklendi!
Azar’a Canlı Yayın Özelliği Eklendi!

Görüntülü olarak sohbet edebileceğiniz mobil uygulamalar akıllı telefonların yaygınlaşması ile birlikte çok popüler hale geldi. Artık birçok kişinin telefonunda internetin bulunuyor. Ülkemizde teknolojik bakımdan da yeterli alt yapının olması nedeniyle diğer insanlarla iletişime geçmek çok daha kolay bir hale geldi. Azar uygulaması da tam da bu noktada karşımıza çıkıyor. Son dönemin popüler sohbet uygulamalarından biri olan Azar’ın Türkiye’de 15 milyon, dünya çapında ise 100 milyonu aşkın kullanıcısı bulunmaktadır. Uygulamayı mağazanızdan ücretsiz olarak indirebilir ve yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

Azara Dev Canlı Yayın Özelliği

Popüler görüntülü sohbet uygulaması olan Azar’a bomba gibi bir özellik daha eklendi.Telefondan yabancı insanlarla sohbet edebileceğiniz uygulama olan Azar, tüm rakiplerini gölgede bırakmaya hazırlanıyor.

Azar , Twitter’ın alt yapısından bulunan Periscope’a benzer canlı yayın özelliğini ülkemizde beta aşamasında test  etmeye başladı. Popüler görüntülü sohbet  uygulaması olan Azar bu özelliğini ilk olarak Türkiye’de test etmeye başladı.

Dünyanın her yerindeki Azar canlı yayın özelliği ile kullanıcılar dört saate kadar sürebilen canlı yayınlar yapabilecek. Bu yeni gelen güncelleme ile ekseriyetle eğitmen, müzisyen, sanatçı gibi insanların herhangi bir süre  sınırına takılmadan diğer insanlarla etkileşime geçmesi kolaylaşacak. Bir saatten daha fazla canlı yayın yapabilmeniz için hesapların IP ya da kural ihlali yapmamış olması gerekmektedir.

Azar içerik üreticilerinin Azar’a talepleri doğrultusunda, Azar çok yakın zamanda canlı yayınları 30 güne kadar arşivleme özelliğini de getirecek. Azar, özellikle de 2021’deki güncellemeleri göz önünde bulundurarak, bu güncellemeler ile içerik üreticilerinin diğer insanlarla etkileşime geçmesine destek olmayı istiyor.

Azar Chat Nedir?

Azar chat, görüntülü sohbet uygulaması olup dünya üzerinde 190’dan fazla ülkede kullanılan bir mobil uygulama olarak önümüze çıkmaktadır. Azar chat ile ister yurtiçi ister uluslararası ağda yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Sadece ana dilinizde değil anlık çeviri özelliği sayesinde birçok farklı ülkedeki insanlarla tanışabilir ve yeni arkadaşlık kurabilirsiniz. Sosyalleşmek, eğlenceli canlı yayınlar yapmak istiyorsanız siz de bu uygulamayı tercih edebilirsiniz.

Son zamanların popüler sohbet uygulaması olan Azar chat ülkemizde 15 milyonu, dünya çapında ise 100 milyonu aşkın kullanıcı sayısına sahiptir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!