Yayın Uygulamaları

Azar Yayıncılık Başvuru

Azar Yayıncılık Başvuru
Azar Yayıncılık Başvuru

Yayın platformlarının çoğalması ile beraber birçok yayıncı en çok gelir elde edebileceği canlı yayın platformunu seçmek istiyor. Azar’a sonradan eklenen bir özellik olan canlı yayın özelliği ile en çok kazanç elde edebileceğiniz uygulamalar arasında bulunuyor.

Azar üzerinden canlı yayın yaparak hatırı sayılır kazançlar elde edebilirsiniz. Üstelik bir süre canlı yayın açtıktan ve takipçi kitlenizi yarattıktan sonra sizi izleyenlerin bağış yapmasına gerek bile kalmıyor. 

Resmi yayıncı statüsüne geçerek aylık 80$ – 4400$ arasında yalnızca Azar üzerinden gelir elde edebilirsiniz. Azar üzerinden istediğiniz hesabı takip edebilir ve takipçileriniz için canlı yayınlar yapabilir , bu canlı yayınlarda sohbet edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bir Azar hesabı oluşturmak ve sonrasında canlı yayın ayarlarını yapıp Azar  canlı yayın açmak. Yayın açabilmeniz için ekstra hiçbir şeye gerek duymazsınız. Çok kolay bir biçimde yayın açabilirsiniz.

Kullanıcı sayısı milyonları aşan Azar uygulaması üzerinden bir süre normal şekilde canlı yayınlar yaparak kriterleri yerine getirin. Daha sonrasında ücretli yayıncı olmak için başvuru yapın. Ardından  Azar  resmi yayıncısı olarak Azar  üzerinden gelir elde edebileceksiniz.

Azar Para Kazanmak

Azar üzerinden para kazanabileceğiniz iki yöntem bulunmaktadır 

Yayıncı / Ajans Olarak Para Kazanma

Azardan para kazanabilmek için birkaç yöntem bulunmaktadır. Ama en çok gelir elde etmenizi sağlayan yöntemi ilk olarak anlatalım. Azar’da anlaşmalı yayıncılık yaparak sözleşmeli yayıncı olabilirsiniz. Sözleşmenizde belirtilen aylık yayın saati kotasını yayın yaparak doldurmalısınız. Bu şekilde maaşlı bir çalışan gibi bağlı bulunduğunuz ajanstan ödeme alabilirsiniz. Ama sözleşmeli yayıncı olabilmeniz için canlı yayınlarınızın iyi bir izlenme oranına sahip olması gerekmektedir. Aksi halde Azar ile sözleşme imzalamanız biraz zor olabilir.

Azar Canlı Yayın 

Azar’da canlı yayınınızı takip eden izleyici sayınızı artırmak için sosyal medya hesaplarınızda canlı yayın linkinizi paylaşabilirsiniz. Bu şekilde sosyal medyadaki takipçilerinizi canlı yayınınıza dahil edebilirsiniz. İyi bir izlenme sayısına ulaşırsanız Azar tarafından sözleşmeli yayıncı olmanız için teklif alabilirsiniz. Bunun haricinde herhangi bir ajansa başvuru yaparak sözleşmeli yayıncı olma ihtimalinizi daha da arttırabilirsiniz. Ama bir ajansa bağlı olacak şekilde yapacağınız canlı yayınlardan, bağlı bulunduğunuz ajans bir miktar  komisyon alacaktır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!