Yayın Uygulamaları

Cuteu Yayıncı Olma Para Kazanma

Cuteu Yayıncı Olma Para Kazanma
Cuteu Yayıncı Olma Para Kazanma

Cuteu yayıncı olma para kazanma yöntemi ile sizlerde para kazanabilirsiniz. Mesajlaşma, arkadaş bulma ve görüntülü konuşma uygulaması konumundaki Cuteu ile arkadaşlarınızı bulabilir ve onlarla sohbet edebilirsiniz. Bunlarla beraber belki hayatınızın anlamı olacak kişi ile de tanışabilirsiniz. 

Eğlenceli bir platform konumundaki Cuteu içerisinde üyelerin videolarını izleyebilirsiniz. Ayrıca rastgele sohbetler edebileceğiniz arkadaşlar bulabilirsiniz ve canlı yayınlar açabilirsiniz. Cuteu içerisinde kullanıcılardan herhangi birini takip edebilir, onlara mesajlar gönderebilir ya da video sohbet başlatabilirsiniz. O sırada konuşabilmek adına müsait değilseniz de mesaj gönderiminde bulunabilirsiniz.

Hediye gönderme tercihlerinin de yer aldığı Cuteu içerisinde görüntülü görüşmeler yaptığınız kişilere online olarak hediyeler gönderebilirsiniz. Bununla beraber sizler de diğer kişilerden hediyeler alabilirsiniz. Cuteu içerisinde görüntülü sohbetlere yaparken uygulama içerisindeki güzellik filtrelerinden de yararlanabilirsiniz. Böylece arkadaşlarınızı Cute platformu içerisinde takip edebilirsiniz. Sizlerde Cuteu uygulamasının ayrıcalıklı dünyasının içerisine girerek yeni yeni insanlarla arkadaşlık kurabilirsiniz. Kişilere hediyeler gönderebilir ve onlardan da hediyeler alabilirsiniz. Sizlerde platform içerisine üye olarak bu ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

Cuteu Nedir?

Telefonunuz üzerinden evlerinizde boş zamanlarınızı nakit paraya çevirmek artık çok daha kolay. Cuteu sizler adına en uygun olan platformlardan birisidir. Yüz binlerce kişi tarafından kullanılan Cuteu platformunda yayıncı olduktan hemen sonra internet üzerinden para kazanmanın ne denli kolay olduğunu göreceksiniz. Görüntülü sohbet edebilmek ve yeni arkadaşlıklar kurabilmek için hiç vakit kaybetmeyin.

Bu uygulama içerisinde yer alan kazançlar Arkadaş araması, Alınan hediyeler ve kraliçe araması ile belli olmaktadır. Toplanılan total altın paralar 750’e bölündüğü zaman Dolar şeklinde kazancınızı da öğrenmiş oluyorsunuz. Kraliçe aramalarından çağrı geldikten sonra çağrıyı açtınız, karşınızdaki kişi hemen kapatsa dahi herhangi bir dakika dolmasına gerek yoktur. Dakika dolmasına gerek yoktur, direkt olarak 60 Altın para kazanırsınız. Bu da yaklaşık olarak dakika ücreti olarak 50 kuruş anlamına gelmektedir. Bir diğeri olan herhangi bir arkadaşın aramasında ise dakika 120 Altın para kazanılmaktadır. Bu durum da ise yaklaşık olarak dakika ücret 1 TL olmaktadır. Sizlerde platform içerisine farklı ayrıcalıklarından tamamından yararlanma fırsatını elde edebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!