Yayın Uygulamaları

Fancy Me Yayıncı Olma Para Kazanma

Fancy Me Yayıncı Olma Para Kazanma
Fancy Me Yayıncı Olma Para Kazanma

Fancy Me görüntülü sohbet uygulamasını kullanarak, haftalık oturduğunuz yerde telefonunuzdan gelir elde etmenin ne kadar kolay olduğunu biliyor muydunuz? İnternetten gelir elde etme  deyince akla gelenlerden ilk yollardan biri de Fancy Me yayıncı olma. Bu uygulamalarda çalışabilmek için gerekli olan şey yalnızca telefonunuz ve hızlı bir internet bağlantısı.

Fancy Me Pro Nasıl Kullanılır?

Uygulama da yayıncı olma aşamasından sonra gelen  süper mod özelliği var. Bu eşleşme anlamına geliyor. Burada  1 dk süreyi  doldurduktan sonra karşı taraf sohbeti sonlandırmaz ise 1 dakikada  200 puan kazanıyorsunuz. Bunu sürekli olarak tekrarlamalısınız.

Quick call özelliği bulunmaktadır. Canlı kendinizi gösteriyorsunuz listenizde ki bütün kişilerin sizi görüp arama ya da mesaj atma imkanı bulunuyor. Aradıklarında konuştuğunuz süre boyunca 1 dakikada  150 puan kazanıyorsunuz.

Otomatik mesaj özelliği bulunmaktadır. Birisi sizinle iletişim kurmak için mesaj attığında belirlediğiniz otomatik karşı tarafa iletiliyor. Karşı taraf mesajınızı görmek isterse 20 puan kazanıyorsunuz.

Fancy Me Diğer Özellikler 

Gizli resim özelliği bulunmaktadır. 6 adet resminizi gizleme şansınız var. Diğer kullanıcılar resimlerinizi görebilmek için size  80 puan ödem yapmak zorunda.

Hediyelerden kazanılan ücretin yalnızca %50’si yayıncıya kalıyor. Kalan %50’lik kısım uygulamanın kar marjı olarak uygulama tarafından kesilir.

Uygulamadaki canlı yayın özelliğinden canlı yayın açabilir açabilirsiniz.  Bu açtığınız canlı yayınlar sayesinde arkadaş kazanabilirsiniz. Canlı yayın yerine direk arama alabilir ya da canlı yayında hediye alabilirsiniz. Canlı yayınlarda özel oda seçeneği bulunmaktadır. Bu özel oda seçeneği  isteğe bağlı ve +18 konularına yatkın kişiler için özel olarak açılıyor.

Fancy Me Etkili Para Kazanma

Uygulama ile alakalı temel konular hakkında bilgi sahibi olduktan sonra kendinize bir hedef belirlemelisiniz. Örneğin Fancy Me sohbet uygulaması için günlük 3 saatimi ayıracağım. Bunun 1 saatinde canlı yayın açacağım. Kalan 2 saatte ise görüntülü görüşme yapacağım. Haftalık kazanç hedefim 200$ gelir elde etmek.

Siz bu örneği tabiki  kendi kapasitenize  göre, hedefleriniz doğrultusunda revize edebilirsiniz. Diğer canlı yayın açan kişilerin profillerine bakın. Canlı yayınlarda gezinin. Platformu daha iyi tanıdıkça siz de nasıl gelir  elde edebileceğinizi keşfedeceksiniz.

Fancy Me uygulamasında yayıncı olmak istiyorsanız N6P6FU83 kodunu kullanarak platforma üye olabilirsiniz

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!