Yayın Uygulamaları

Yayıncı Ajansı Nasıl Kurulur?

Yayıncı Ajansı Nasıl Kurulur?
Yayıncı Ajansı Nasıl Kurulur?

Yayıncı ajansı  kurmak için  öncelikle 20 üzeri bayan yayıncı bulmalısınız. Ayrıca  moderatörlük görevini üstlenecek  yani  yayındaki chate  hakim olup  düzeni sağlayacak  en az 5 kişi bulmalısınız.  Çoğu yayıncı ajansı kurma işlemi  için  herhangi bir bankadan döviz hesabı açtırmanız gerekmektedir.  

Bu dolar hesabı  ne işe yarıyor?  diye soracak olursanız çoğu canlı yayın uygulamaları yayın açan kişilere  ödemelerini bireysel olarak yapmamaktadır.  Bunun için yayıncının bağlı olduğu  ajans sahibi kişiye  bütün ücreti  dolar olarak ödeme yapmaktadır. Ajans sahibi de  kar marjına düşen payı  alır ve bütün yayıncılara çalıştıkları kadar kazandıkları ücretleri hesaplarına geçer.  

Yayıncı Ajansları Güvenilir Mi ?

Canlı yayın yapmak isteyen kişilerin güvenilir  ajanslara müracaat etmeleri çok  önemlidir.  Aksi takdirde dolandırma olaylarına canlı yayın uygulamalarında çok sık rastlanmaktadır. Yayıncı ajansı kurmak için  20 adet ve üzeri bayan yayıncı buldunuz ve bankada  dolar hesabı açtınız.  Bundan sonrası müracaat edeceğiniz canlı yayın uygulamasının yönetim ekibine kalmış birşey.  

Eğer başvurunuz onaylandıktan sonra çoğu canlı yayın ajansı her yayıncı  için 3- 10 dk arası demo bir canlı  yayın açtırır ve incelemeye alır.  Yayıncı ajanstan onay alır ise     ayda 30 saat canlı yayın açma hakkı kazanır ve  gelir elde etmeye başlar. 

Canlı Yayın Uygulamalarının Yönetimlerine Başvurarak Ajans Açmak 

Bazı uygulamalarda ajans kurabilmek için  uygulama sahipleri yani yönetim ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

  • Yine başlangıçta 20 ve üzeri kadın yayıncı gerekmektedir.
  • Tercihen ingilizce bilmeniz ve uygulamadaki yayın politikası hakkında bilgi sahibi olmanız gerekmektedir.
  • Ajans kurulduktan sonra düzenli olarak aylık belli bir sayının üzerinde kullanıcı kayıt edilmelidir.
  • Ajans kuracak kişi getirdiği her yeni kişiye yayın politikaları hakkında bilgi vermelidir. 

Şartlar Sağlandıktan Sonra Ne Yapılmalıdır ?

Üstteki şartlar ve belirtilenler hususlar  yerine getirildikten sonra ajansınız uygulama tarafından uygun görülür ise açılır. Artık siz de  Canlı yayın uygulamalarında ajans sahibi sıfatını kullanırsınız. Kural ve politika dışı bir eylem yaptığınız zaman ajansınız kapatılma ihtimali yüksektir.  Başta belirlediğiniz yayıncı kotasına ulaşamaz iseniz ajansınızın faaliyetlerine son verilebilir. Ayrıca düzenli  olarak yayıncı sağlamaz iseniz ajansınızın faaliyetlerine son verilir. 

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!