Yayın Uygulamaları

Lamour Yayıncı Olma Para Kazanma

Lamour Yayıncı Olma Para Kazanma
Lamour Yayıncı Olma Para Kazanma

Merhaba. Bugün sizlere daha yeni yeni keşfedilmeye başlayan L’amour Tüm Dünyada Aşk uygulamasından bahsedeceğiz.  Çok kısa bir zamanda yayıncıların ilgisini çeken L’amour Tüm Dünyada Aşk Fransızca bir kelime olan L’amour gelmektedir. Türkçeye çevirdiğimiz zaman aşk manasına gelmektedir. Yani henüz sevgilisi olmayan, ilişki konusunda hep başarısız olmuş ve sevgilisi olmayan kızlar ve erkekler için geliştirilmiş bir mobil uygulamadır. Lamour uygulamasını Play Store ya da App Store üzerinden indirebilirsiniz. İndirdikten sonra kendi karakterinizi yaratıp kişiliğiniz ile alakalı bilgileri girdikten sonra da diğer eşleşmeler sayesinde çift eklenmeye başlıyorsunuz. Yani sizin durumunuz ile aynı olan  başka bir karşı cins ile tanışma imkanı sunan uygulamada belirli bir süre görüşmeler gerçekleştiriyorsunuz. Uygulamada eşleştiğiniz karşı cins ile görüntülü olarak sohbet edebilirsiniz. Ya da onunla birlikte canlı yayın yaparak görüntülü konuşabilir ve ilişkinizin ilerlemesini sağlayabilirsiniz. Her şey  tamamen sizin elinizdedir.

Lamour Platformunda Yapabileceğiniz Şeyler 

Lamour canlı yayın uygulamasında her şey sizin elinizdedir. Uygulama içinde yapabileceğiniz şeyler şunlardır.

  • Görüntülü sohbet görüşmeleri yapmak 
  • Canlı yayın yapmak 
  • Camsurf canlı yayın yapmak 

Camsurf canlı yayın, L’amour tüm dünyada aşk uygulamasında en çok kullanılan canlı yayın açma yöntemidir. 

Lamour Canlı Yayın İle Para Kazanma 

L’amour  canlı yayın yaparak para kazanma için yapmanız gereken oldukça basit ve kolaydır. Öncelikle canlı yayın yapma konusunda birazcık tecrübeli olmanız gerekmektedir. Lamour canlı yayın açmak, sizlere oturduğunuz yerden yeni kişilerle sohbet ederek  para kazanma imkanı sunar. Bu son zamanlarda ortaya çıkan canlı yayıncılık, internetten para kazanmanın en basit ve basit yoludur. Canlı yayın açarak para kazanma, sanıldığının aksine geleneksel medya yayıncılığının aksine çok kolay ve herkes tarafından yapılabilir bir işlemdir. İnternetten gelir elde etmek isteyen bir çok yayıncının en çok tercih ettiği uygulamalardan bir tanesi Lamour canlı yayın uygulamasıdır. Sizlerde Lamour uygulaması ile canlı yayın yaparak para kazanmak istiyorsanız yayıncılık ajansları ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. Yayıncılık ajansları içerisinde en kaliteli ve işini en dürüst yapan ve aynı zamanda da yayıncılarına en çok kazancı sağlayan yayıncılık ajansı ise Ajans 180’dir 

Ajans 180 bünyesinde Lamour yayıncısı olmak istiyorsanız N6P6FU83 kodunu kullanabilirsiniz. Canlı yayın yaparak para kazanma  konusunda sizlere bir çok deneyim kazandıran Ajans 180 bünyesinde Lamour yayıncısı olursanız bir ayda asgari ücretin üç, dört hatta beş katını kazanmanız mümkün.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!