Yayın Uygulamaları

Bigo Live Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Bigo Live Yayın
Bigo Live Yayın

Bigo Live platformunda canlı yayınlar nasıl açılır? Yayıncılık sektörüne meraklı olup da yayın açmanın çok zor olduğunu düşünen bazı insanlar vardır. Bu insanlar genel olarak yayın hayatlarından ise direkt olarak vazgeçmektedir.

Bigo Live canlı yayın platformu içerisinde canlı yayınlar açmak sanıldığının aksine çok daha kolay bir işlemdir. 5 dakika kadar süren bir kurum ile birlikte canlı yayın ayarlarını kolay bir şekilde düzenleyerek oldukça basit olarak yayın açabilirsiniz. Eğer sizlerde Bigo Live platformunda yayın açmayı istiyorsanız yapılması gereken adımlar aşağıdaki şekildeki gibidir:

Telefondan Bigo Live yayını açmak

Telefondan Bigo Live yayını açmak
  • Android ya da iOS işlemcili olan telefonunuz içerisine Bigo Live uygulaması indirin.
  • İndirme ve kurma işlemlerini tamamladıktan sonra ise profilinizi oluşturmak adına uygulama üzerinden bir kayıt oluşturun.
  • Kayıt işlemleri tamamlandıktan hemen sonra ana sayfa üzerinde yer alan yuvarlak simgeye tıklayarak orada ‘’Game LIVE’’ yazan butona tıklayın.
  • Buradan oyun yayınları yapacaksınız oyun kısmını seçebilirsiniz. Ayrıca direkt olarak ise bir görüntü paylaşarak sohbet yayınları açabilirsiniz.

Bilgisayardan Bigo Live yayını açmak

  • Bigo Live resmi internet adresi aracılığı ile PC versiyonun bilgisayarınız üzerine yükleyin. İşletim sistemi Mac ya da Windows hangisi sizler adına uygun ise onu seçmeniz gerekmektedir.
  • Kurulum işlemleri bittikten hemen sonra ya da önce Bigo Live resmi olan internet sitesi üzerinden kayıt olun.
  • İndirmiş olduğunuz uygulamayı kurduktan hemen sonra kayıt olduğunuz doğru bilgiler aracılığıyla giriş yapın.
  • Karşınıza çıkan ekran üzerindeki yuvarlak simgeye tıklamalısınız. Aynı mobilde olduğu üzere ‘’Game LIVE’’ sekmesine tıklayın.
  • Varsayılan olarak ise mobil platformu seçmeniz gerekmektedir. Bunun ardından da Bigo Live Connector aracılığıyla QR tanımlayarak hesaplarınızı aktif edebilirsiniz.
  • Yayınlanmayı istediğiniz oyunu seçmelisiniz. Ardından yayını başlatmak adına ise ‘’Go LIVE’’ sekmesine tıklamalısınız.

Bu sayede oldukça basit bir biçimde Bigo Live uygulamaları içerisinden ekstra herhangi bir eklenti indirmeye gerek kalmadan yayın açılması mümkündür. Bigo Live sunmakta olduğu bi imkanlar sebebiyle yayıncılar aracılığıyla oldukça fazla sevilmektedir. Sizlerde bu şekilde yayıncılık hayatınıza başlayabilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!