Yayın Uygulamaları

Bigo live Ajans Nasıl Kurulur?

Bigo live Ajans Nasıl Kurulur?
Bigo live Ajans Nasıl Kurulur?

Birçok ünlü ismin de içinde yer aldığı oldukça geniş platform içerisinde sizlerde Bigo Live platformu aracılığıyla para kazanabilirsiniz. Yayınlar açarak ya da Bigo Live ajans açarak Bigo Live platformunda para kazanma metotlarını deneyebilirsiniz. Bu şekilde aylık olarak 100$ ile 4.000$ arasında yer alan miktarlar kazanabilirsiniz. Peki Bigo Live ajansları nasıl kurulmaktadır? sorularını sizlerin de aklınıza getirdiğinizi biliyoruz. Gayet kolay bir biçimde platform içerisinde para kazanma konusu kesinlikle mümkündür. Bu makalemiz içerisinde sizlere Bigo Live ajansları nasıl kurulur? hususlarında bilgilerden bahsedeceğiz. İşte gerekli olan bütün detaylar…

Bigo Live Bireysel Olacak Şekilde Para Çekemez miyim?

Bigo Live para çekim işlemleri adına herhangi bir ajansın içerisine kayıt olmadığınız vakit boyunca hayır, paranızı çekemezsiniz. Bigo Live ekipleri bireysel olan bir ödeme yapmamaktadır. Herhangi bir ajans içerisine üye olunmasına gerek yoktur

Bigo Live Fasulye  Ne işe Yarar?

Bigo Live Fasulye  Ne işe Yarar?

Bigo Live platformu içerisinde yayınlar açarak yayınları izleyen bireyler yani destekçi olan kişiler hediye atmaktadır. Bu hediyelerin karşılığı da sizlerin hesaplarına ise fasulye şeklinde yansımaktadır. Bu fasulyeler aracılığı ile birlikte ay sonu belirli bir ortalama kazancınız belirlenmektedir.

Bigo Live Elmas Nedir?  Elmaslar Ne işe Yaramaktadır?

Bigo Live elmaslar da yayıncıları izleyen kişiler tarafından belirli bir ücret karşılığında alınır. Yayın açan kişiler destek olabilmek için paralar yatırarak hediye almaya yarar. Bigo TV üzerinde sizlerde elmas satın alımı yaparsanız oldukça ucuz bir biçimde satın alabilirsiniz.

Bigo Live Kota Nedir?

Bigo Live kota, yayıncıların da aylık belirli bir rakamın üstünde kazanacak olduğu fasulye miktarıdır. Aylık olarak ise tam olarak 30 saatin doldurulması gerekmektedir.

Bigo Live Greedy Nedir?

Bigo Live Greedy, platform içinde olan bir tür çark oyunudur. Bu çarklar içerisinde sebze ve meyve ifadelerin her oyun içinde seçim yapılır. Gelen çarka göre de doğru bir seçim aracılığı ile kazanabilirsiniz.

Bigo live Pk Nedir?

Bigo Live Pk, platform içerisinde yer alan 2 yayıncının birlikte bir düello yapması anlamına gelir. Burada bütün iş yayıncılarının aksine de destekçilere düşmektedir. Destekçisi sağlam olan yayıncılar her daim oldukça avantajlıdır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!