Yayın Uygulamaları

Uplive Para Kazanma

Uplive Para Kazanma
Uplive Para Kazanma

Uplive, canlı yayın yapılan platformlar arasında en çok tercih edilen ve en çok gelir elde edilen  uygulamalar arasında yerini almıştır.

Uplive canlı yayın yapma uygulamasında diğer canlı yayın yapılan uygulamalar ve platformlarda da olduğu gibi canlı yayın açıp para kazanmak mümkün. Belirli bir takipçi kitleniz var ise (bu kitle diğer sosyal medya araçlarından olabilir.) Bu mecralardan kitlenizi Uplive uygulamasına yönlendirerek gelir elde etmeniz mümkün. Diğer bir yöntem ise düzenli aralıklarla Uplive uygulaması üzerinden canlı yayın açmak. Bunu yaptığınızda  uygulama sizin kişisel profilinizi önerilenler keşfet  bölümünde gösteriyor. Önerilenler bölümünde çıkmış olmanız uygulamayı merak edip play store’dan indirenler için ilk sıralarda çıkmanıza yarıyor. Bu sayede izleyici sayınız artıyor dolaylı olarak ise kazandığınız para da artıyor.

Platform içinde yükselmek,iyi yerlere gelmek ve daha fazla para kazanmak için Uplive ile anlaşması olan ajansların  desteği ile para kazanmanız en basit ve kolay yoludur. Çünkü bu bahsedilen ajanslar uygulamanın sizin bilmediğiniz  detaylarını ve  kullanıcı algoritmasını bildiğinden ötürü sizlerin yükselmenizi ve iyi yerlere gelmenizi daha kolay sağlar. Aynı zamanda edindiğiniz  canlı yayın tecrübelerinin  sayesinde canlı yayınlarda ne yapmanız gerektiğini de öğrenirsiniz. Ajans180 ile ilgili sayfalarda göz gezdirerek iletişime geçebilirsiniz.

Uplive Uygulamasından Nasıl Para Kazanılır?

Uplive, canlı yayın platformları içerisinde en çok tercih edilen ve en çok gelir elde edilen uygulamalar arasında başı çekmektedir.

Uplive uygulamasında siz canlı yayın yaparken izleyicilerin ekranında canlı yayın yapan kişileri desteklemesi için ikonlar bulunur. Her ikonun belirli bir miktar gerçek para karşılığı vardır. İzleyici Bu ikonları para ödeyerek platform üzerinden  satın alır. İzleyicinin sizi desteklemek için bu ikonlardan atması durumunda uygulamanın karı ve vergileri ve haricindeki para size kalır. En yüksek payı size veren Uplive  canlı yayın uygulaması diğer canlı yayın platformlarına nazaran daha fazla tercih edilmektedir. Özellikle belirli bir takipçi kitlesi bulunan sosyal medya fenomenleri bu uygulama üzerinden canlı yayın yapmayı tercih etmektedir.

Eğer ki herhangi bir kitleniz bulunmuyorsa orada var olan kitleyi de kendi üzerinize çekebilirsiniz. Bunun nasıl yapılacağını ise internet adresimizde yer alan diğer blog yazılarını okuyarak öğrenebilirsiniz. Premium ayrıcalıkları öğrenmek için ise Ajans180 hattı üzerinden ücretli destek alabilirsiniz. Ajans180 Uplive canlı yayın platformuyla beraber çalışmaktadır. Bu sayede sizlere uygulama içinde nelerin yapılıp yapılmayacağı hakkında genel bilgileri öğretir. Sizler de düzenli bir şekilde yayınlarınızı yapar ve iyi bir gayret gösterirseniz çok kısa süre içerisinde yükselmeniz mümkün hale gelir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!