Yayın Uygulamaları

Bigo Live Hediye Gönderme

Bigo Live Hediye Gönderme
Bigo Live Hediye Gönderme

Bigo Live internet platformu üzerinden canlı yayın yapılması adına oluşturulmuş bir sosyal medya platformudur. Milyonlarca kullanıcısı olan bu platform içinde yeni insanlarla birlikte tanışabilirsiniz. Ayrıca bu insanlarla güncel olan bir konu hakkında tartışabilir ya da sohbet edebilirsiniz. Teknolojik gelişmelerin oldukça hızlı bir şekilde artmasıyla birlikte sosyal medya mecraları buna bağlı olarak zenginleştirilmeye başlamıştır. Her sosyal medyanın insanların farklı ihtiyaçlarını karşılamak adına kullanıcılarına bazı özellikler sunmuştur. Uygulama içerisinde yarışma, çekiliş ve kampanya gibi etkinlikler gerçekleştirilir. Böylece kullanıcıların güncel olarak kalması ve çok daha fazla kullanıcıya da ulaşmayı amaçlar.

Hediye gönderme, uygulama içinde kazanılacak olan puanların nakit bir paraya çevrilmesidir. Ayrıca kullanıcılar içerisinde gerçekleşecek olan etkinlikler gibi faaliyetler de sosyal medya uygulamaları üzerinde oldukça kullanılan bir yöntemdir. Bigo Live uygulama üzerinde de bu tarz yöntemler oldukça sık bir şekilde kullanılmaktadır. Uygulama kullanıcıların canlı yayınlar yaparak birbirleri ile temasa geçmesini sağlamaktadır. Böylece kişiler arasında arkadaşlıklar kurulur ve hediye gönderilir.

Bigo Live Nasıl Kullanılır?

Uygulamanın kullanılması için işletim sistemleri ait olan mağaza üzerinden uygulamanın indirilmesi gerekir. Uygulama tamamen ücretsizdir ancak uygulama içi satın alım yöntemleri de mevcuttur. Ödeme yöntemleri ise uygulama sayfasında yer almaktadır. Buradan satın alacak olduğunuz içeriklerle uygulama içerisinde yer alan sosyal çevrenize bazı hediyeleri gönderebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten hemen sonra hesap giriş bilgilerinin doğru bir şekilde oluşturulması gerekmektedir. Burada diğer sosyal medya platformları ile bağlantı kurularak da kısa bir süre içerisinde yeni Live hesabı oluşturabilirsiniz. Ayrıca bir Gmail hesabı ile de sıfırdan yeni bir hesap oluşturabilirsiniz.
Bigo Live küresel ölçek baz alındığı zaman 200 milyon kullanıcıya ev sahipliği yapan sosyal medya platformlarından birisidir. Farklı ülkelerdeki kişilerin canlı yayınlarına katılabilirsiniz. Böylece onlara bazı sorular sorabilir, kültürleri ve ülkeleri konusunda yeni bilgiler de edinebilirsiniz. Eğer ki yeni bir dil öğrenme gibi hevesiniz bulunuyorsa ücretsiz olarak lokasyon seçeneklerini değiştirebilirsiniz. Böylece bazı insanların yayınına g

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!