Yayın Uygulamaları

Tango Live Yayıncı Nasıl Olunur?

Tango Live Yayıncı Nasıl Olunur?
Tango Live Yayıncı Nasıl Olunur?

Tango Live platformu yayıncıların özel olarak yaptıkları şovların sergilenmesini sağlayan bir canlı yayın uygulamasıdır. Bu uygulama aracılığı ile sizlerde yeteneklerinizi oldukça büyük kitlelere sunabilirsiniz. Yayıncıların neredeyse %90’lık bir kesimi tamamen kendi fikirlerine göre dekolteli veya da oldukça fazla dekolteli bir biçimde canlı yayınlar açmaktadır. Bu platform içerisinde oldukça yüksek miktarlarda gelir elde edilmektedir. Durumun böyle olunca da birçok insan Tango Live platformunda yayıncı nasıl olunur tarzında soruları sormaktadır.

Bu uygulama içerisinde yayıncı olmak oldukça basittir. Sizlerde şahsınız olarak veya herhangi bir ajans aracılığı ile yayınlarınızı açabilirsiniz. Uygulamayı doğrudan Android veya iPhone uygulamalarının marketleri üzerinden indirerek yayıncılık hayatınıza başlayabilirsiniz. Yayın esnasında sizler bazı özel hediyeleri gönderen kitlenizi de özel show içerisine alabilirsiniz. Adından da anlaşılacağı üzere bu şovlar içerisine yalnızca hediyeleri gönderen veya hediyeleri alan bireyler katılım sağlayabilir. 

Tango Live uygulaması üzerinde sizlerde bazı özel yeteneklerinizi sergileyerek oldukça yüksek ücretler alabilirsiniz. Özellikle bazı yayıncılar yalnızca platform içerisindeki abonelerine özel şovlarını yapmaktadır.

Tango Live Para Kazanma

Tango Live para kazanma tarzında sorular pek çok birey arasında oldukça sık bir biçimde sorulmaya başlamıştır. Bu sorunun yanıtını ise yazımız içerisinde doğrudan öğrenebilirsiniz. Tango uygulaması aracılığı ile para kazanmanız mümkündür. Özel showların yanı sıra hediye mantığının da hakim olduğu bir canlı uygulamadır.

Tango uygulaması diğer uygulamalarla karşılaştırıldığı zaman hediye gönderimi yaparak yayıncıların gönlünü kazanmaya çalışmak gibi bir mantığı barındırmaz. Durum böyle olunca da ortaya iki farklı sonuç çıkmaktadır.Bu sonuçlar da aşağıdaki şekildeki gibidir:

  • Normal bir yayıncı olarak para kazanmanız bir hayli zordur.
  • Show yaparak, ben parama bakarım mantığıyla devam ederseniz ise oldukça yüksek miktarlarda para kazanabilirsiniz.

Kullanıcılar takriben 80 dolar ödeyerek 10.000 coins satın almaktadır. Bir yayıncı kazancı ise takriben 10.000 coins değerinde olan bir hediye adına 50 dolardır. Bakıldığı zaman yapılacak olan bu cironun oldukça büyük bir parçası yayıncı ile paylaşılmaktadır. Ödemeler ise 25 dolar değerinde olan 5.000 elmas ve üzerlerinde toplanır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!