Yayın Uygulamaları

Tumile Yayıncı Olma

Tumile Yayıncı Olma
Tumile Yayıncı Olma

Tumile platformu içerisinde canlı sohbetler ile keyifli ve ayrıca eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz. Yayıncı olarak görüntülü sohbetlerde bulunabilir ve yeni kişilerle birlikte arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Tumile yeni nesil konumunda olan bir görüntülü sohbet sistemidir. Türk ve yabancı insanlarla çevrimiçi sohbetlerde bulunabilir ve onlara farklı hediyeler gönderebilirsiniz. Böylece tanınmış birisi haline de gelebilirsiniz. Tumile Türkiye girişleri de sesli ortam aracılığı ile yapılmaktadır.

Tumile Nedir?

Tumile dünya üzerinde en çok, en sık ve en fazla kullanılmakta olan sesli ve kameralı bir sohbet uygulamasıdır.

Tumile Kameralı Sohbet

Sohbet etmek bireyler içerisinde oldukça sık bir biçimde gerçekleşen aktivitelerin arasında yer alır. Kişiler, arkadaşlarıyla, aileleriyle birlikte her konu üzerinde belirli bir sohbet ortamı yaratabilir. Kimi zaman sadece bir sohbet, kimi zaman gündem hususunda, kimi zaman ise herhangi bir spor konusunda sohbet edebilir.

Sizlere sohbet zenginliklerinizi artırabilecek bir uygulama ve ayrıca platformdan bahsedeceğiz. İnternet kullanımın sık olarak kullanılmakta olduğu günümüz koşullarında Tumile Kameralı sohbet yaşamımızı girebilen en kapsamlı uygulamalardandır. Tumile aracılığı ile birlikte yeni bireylerle tanışabilir ve sohbet edebilirsiniz. Sanal alem üzerinde de kaliteli vakitler geçirebilirsiniz.

Tumile sesli ortam odaları da bu husus üzerinde sizlere ücretsiz olan bir hizmet sunar. Uygulama indirilmeden önce bu biçimde kullanabilirsiniz. Fakat uygulama biçimde indirmeyi isteyen insanların bilmesini isteriz ki, sesli ortam haricinde Tumileye benzer olan sitelerin hepsi ücretlidir. Sanal altın alımı yapılarak para harcamayı kullanabilirsiniz ve diğer bireyler ile birlikte görüntülü olan bir iletişim sağlayabilirsiniz. Bundan dolayı sizleri Tumile sohbet odaları içerisine beklemekteyiz.

Tumile Görüntülü Sohbet

Sizlere daha öncesinde de birçok uygulama ve platform hususunda bilgiler vermiştik. Fakat bunların içerisinde en fazla kullanılan platformlarından biri de Tumile görüntülü sohbet uygulamasıdır. Kullanımı gayet basittir. Mobil telefonlar ile de uyumlu bir biçimde çalışır. Bu uygulama üzerinde para kazanma tercihleri de yer almaktadır. Tumile para kazanma tercihleri bireyler biraz olsa bile uygulama içerisine ortak etmiştir. Uygulamanın kullanımı böylece epey bir artmıştır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!