Yayın Uygulamaları

Bigo Live Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Bigo Live Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?
Bigo Live Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Birçok insan çok merak ederek içerisine üye olduğu, devamında da kendilerini yayınlar izlerken bulduğu bazı platformlar bulunmaktadır. Bu platformlar içerisinden en bilinen platformun ismi de Bigo Live platformudur.

Türkiye pazarında en baş bölümden itibaren insanlara yayınlarda hesap açma, boy gösterme, insan ilişkilerinin yükseltilmesi konusunda fırsatlar sunuluyor. Bu sebepten dolayı da kendi genel kullanıcılarının içerisine bir sürü daha potansiyel olan kullanıcı ekledi. Yoluna devam eden ve kendisini geliştirmeye devam eden Bigo Live, kullanıcılarından da onay alma işlemlerine de devam etmektedir. Peki Bigo Live platformunda hesap silme işlemleri nasıl yapılır? tarzındaki sorular için birtakım araştırmalar yaptık. Araştırmalarımızın neticesinde ise sizleri bilgilendirmek üzere bu yazıyı yazmaya başladık.

İzlenen yayınların sayıları her geçen gün artmaya devam etmektedir. Yayıncılarına desteklerini de asla esirgemeyen Bigo Live ajansları, birtakım sorunları da beraberinde yaşamaktadır. Bazen yayın yapan bireyler, izleyici kitlelerine kötü laflarda bulunabilir. Bu şekilde ise kitlesini kaybedebilir ve bazı sorunları da beraberinde doğurabilir.

Telefon Üzerinden Hesap Silmek için

Telefon aracılığı ile Bigo Live hesap silme işlemlerini yapabilmek adına bazı işlemlerin düzgün bir şekilde uygulanması gerekmektedir. Bu işlemler de aşağıdaki şekildeki gibidir:

  • Geri bildirim ve ayrıca Yardım kısmı
  • Sağ alt taraftan kişi görünümü
  • Gerekli boşlukların eksiksiz bir şekilde doldurulması. Uygulama üzerinden çıkma nedeninizi de belirtmenizi istiyor.
  • Bu mesajın gönderilme işlemlerinden sonra da gerekli olan işlemler süreç içerisine konularak çıkış işlemi gerçekleşiyor.

Bu biçimde tablet ve telefon kullanan kişiler adına da aynı tarz olaylar süreci geçerlidir. Telefon aracılığı ile Bigo Live hesap silme işlemleri nasıl yapılır? tarzında soru işaretlerinin de bu şekilde önüne geçilir. Uygulama üzerinden bulunmakta olan hesabınızı da silebilirsiniz.

Bilgisayar Üzerinden Hesap Silmek için

Bilgisayar aracılığı ile Bigo Live hesap silme işlemlerini yapabilmek adına bazı işlemlerin düzgün bir şekilde uygulanması gerekmektedir. Bu işlemler de aşağıdaki şekildeki gibidir:

  • Öncelikle Bigo Live platformu içerisine giriş yapın.
  • Daha sonrasında Bigo Live sitesi içerisinde yer alan kendi hesabınızı giriş işlemini gerçekleştirin.
  • Ayarlar butonuna gelin ve sonrasında hesap işlemleri bölümü üzerinden platformda yer alan hesabınızı tamamıyla silebilirsiniz. Böylece bu platform içerisinde yer alan hesabınızı tamamen silinecektir.
//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!