Yayın Uygulamaları

Bigo Live Yayıncı Başvuru

Bigo Live Yayıncı Başvuru
Bigo Live Yayıncı Başvuru

Yayın platformlarının artması ile beraber pek çok yayıncı en fazla gelir getirmekte olan canlı yayın platformlarını seçmeyi istemektedir. Bigo Live sonradan piyasaya çıkan bir canlı yayın uygulamasına olmasına dek en fazla kazanç getirebilen uygulamalar içerisinde yerini alıyor.

Bigo Live aracılığı ile yayın yaparak sizler de oldukça yüksek miktarlarda gelir etmeniz olasıdır. Üstelik bir süre yayınlarınızı yaptıktan ve belirli bir takip sayısına eriştikten sonra ise sizi izleyen kişilerin bağış yapmalarına gerek kalmıyor. Resmi yayıncılık yaparak aylık olarak 80$ ile 4400$ aralığında yalnızca Bigo Live platformu üzerinden kazanç elde edebilirsiniz. Bigo Live içerisinde istediğiniz herhangi bir kişiyi takip edebilirsiniz. Ayrıca takipçileriniz adına canlı yayınlar da açabilirsiniz. Tek yapılması gereken bir adet Bigo Live hesabı açmaktır. Daha sonrasında ise yayın ayarlarını doğru bir şekilde ayarlayarak yayınlarınızı açabilirsiniz. Yayın açmanız adına ekstra herhangi bir şeye gerek duyulmadan oldukça kolay bir biçimde yayın açabilirsiniz. Kullanıcı sayısı milyonları aşan Bigo Live aracılığıyla yayın yaparak sizler kazanabilirsiniz. 

Bigo Live Para Kazanmak 

Bigo Live platformu içerisinde elbette para kazanmak mümkündür. Bigo Live içerisinde aslında para birimi olacak şekilde 2 adet farklı seçenek bulunmaktadır. Bunlar ise elmas ve fasulyedir.

Elmas

Uygulama içerisinde yapılacak konumdaki harcamalar için kullanılacak olan para birimidir. Herhangi bir yayın esnasında herhangi bir yayıncıya da özel olarak bir emoji vb. gönderimlerde bulunmak adına elması kullanılması gerekmektedir. Bu bağlamda da elmas satın alma işini para aracılığı ile yapabilirsiniz.

3818 Elmas: 790 lira / 848 Elmas: 177 lira / 297 Elmas: 62 lira / 42 Elmas: 9 lira şeklindedir.

Elmasları da Google Cüzdan hesaplarınızı kullanarak alabilirsiniz.

Fasulye

Fasulye birimi yalnızca uygulama içerisindeki yayıncıları ilgilendirir. Yayıncılar, yapmış oldukları yayınlar içinde aldıkları hediye tutarları kadarıyla belirli bir fasulye kazanırlar. Bu fasulyeler ise daha sonrasında bir nakde dönüşebilir ve ayrıca çekilebilir. 210 adet fasulye ise takriben 1 dolara karşılık gelmektedir. Fasulyelerin nakit paralar dönüşümü adına minimum olarak 6.700 tane, maksimum olarak ise 1.050.000 adet fasulyeye ihtiyaç duyulmaktadır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!