Yayın Uygulamaları

Livu Yayıncılık Ve Livu Kullanımı

Livu Yayıncılık Ve Livu Kullanımı
Livu Yayıncılık Ve Livu Kullanımı

Livu, haftalık bir maaş ile birlikte yayıncılık yapılabilecek birebir olacak bir şekilde görüntülü sohbet uygulamasıdır. Uygulama üzerinden telefon aracılığı ile görüntülü sohbetler yaparak yayıncılar çok yüksek miktarlarda kazançları elde edebilmektedir. Livu platformu içerisinde nasıl yayıncı olunur, nasıl para kazanılır, platform nasıl kullanılır hakkında sizlere bilgi verdik. İşte gereken bütün detaylar…

Livu’da Yayıncı Nasıl Olunur?

Uygulama üzerinden para kazanmak adına yapılması gereken ilk şey bir yayıncı olmanızdır. Yayıncı olunabilmesi adına ise ilk olarak yapılması gereken uygulamanın Google Play veya Apple Store üzerinden indirilmesi olacaktır. Uygulamayı açarak Telefon numarası, Gmail ya da Facebook üzerinden kayıt edebilirsiniz. Kayıt işlemleri bittikten sonra ise profil kısmınızı düzenlemeniz gerekiyor. Bu işlem üzerinde ise dikkat edilmesi gereken bazı konular vardır. Bundan dolayı dikkatli bir biçimde yazımızın devamını okuyun ve profil kısmınızı ona göre oluşturun.

Seçecek olduğunuz profil fotoğrafı kısmınızda yüzünüzün oldukça belirgin olması gerekmektedir. Ayrıca resmin de size ait olması gerekmektedir. Kendinize ait olan bir selfy videosu yükleyin. Video içinde konuşmanız hiç gerek yoktur. Boomerang tarzında videolar da çekebilirsiniz. Tam fotoğraf kullanılmasında ise fayda vardır. Çünkü kesin olan fotoğraflar onay almayacaktır. Profil resminizin yükleme işleminden sonra Yuvarlağa da tam oturmuş olması gerekir. Sağında ve solunda boşluk bulunmaması gerekir. Yüklenilecek olan videolar ise asla reklam içerikli olmayacak.

Livu Yayıncı Kuralları

Kraliçe ve 60’lık eşleşme aramalarında yapılmaması gerekli olan bazı kurallar bulunmaktadır. Bu kurallar da aşağıdaki gibidir:

  • Sadece iç çamaşırlar ile birlikte ekrana çıkmak
  • İç çamaşırlarının gösterilmesi. Kıyafeti de sıyırıp göstermek vs.
  • Dil çıkarmak
  • Parmağı ağzın içerisine sokmak.
  • Kameranın yalnızca göğüslere odaklı olması
  • Bacak arası ile beraber göğüs bölgelerini ellemek
  • Sütyen tarzında olan sporcu atletlerini giymek
  • Çıplaklık
  • Kıyafet sıyırma
  • Karşı tarafı tahrik edecek olan herhangi bir davranış

Livu Platformunda Maaşımı Nasıl Alırım?

Livu platformunda maaş alınabilmesi için belirli bir Payoneer hesabınızın bulunması gerekir. Yoksa eğer bir hesabınız açtırmak zorundasınız. Uygulama maaşlarınızı ise uluslararası olan internet bankacılığı konumundaki Payoneer hesaplarına yatırır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!