Yayın Uygulamaları

Glow Yayıncı Ol

Glow Yayıncı Ol
Glow Yayıncı Ol

Glow yayıncı olma hakkında sizlerde bilgi sahibi olmayı istiyorsanız derlemiş olduğumuz bütün detayları burada bulabilirsiniz. Glow ile evinizden, internet ortamı üzerinden para kazanmanız oldukça kolay.

Glow Nedir?

Arkadaş bulma, mesajlaşma ve bunun yanı sıra görüntülü konuşma uygulamasıdır, Glow. Glow aracılığıyla arkadaş bulabilirsiniz, hatta onlarla sohbet edebilir, belki de yaşamınızın aşkı ile de tanışabilirsiniz. Eğlenceli bir platform konumundaki Glow içerisinde üyelerin videolarını izleyebilirsiniz. Ayrıca rastgele sohbet edebilecek bazı arkadaşlar edinebilir ve canlı yayın açabilirsiniz. Glow üzerinde video başlatabilir, arkadaşlarınıza mesaj atabilir ya da kullanıcıları da takip edebilirsiniz. O sırada konuşmak adına müsait bir durumda değilseniz bunun yerine mesaj da gönderebilirsiniz.

Hediye gönderme alternatiflerinin de olduğu Glow üzerinde görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Görüntülü görüşme yapmış olduğunuz kişilere online hediyeler gönderebilirsiniz. Ayrıca diğer kullanıcılardan ise birçok hediye alabilirsiniz. Glow platformunda görüntülü görüşme esnasında uygulama içerisindeki güzellik filtrelerini kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızı Glow platformunda takip ederek, takipçi kazanabilirsiniz. Takipçilerinize ise canlı yayınlar yapabilirsiniz. Görüşmüş olduğunuz kişileri kaybetmeden de dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Glow Yayıncı Olma

Video yayınlamayı, çekmeyi, canlı yayınlar yaparak sohbet etmeyi sevmekteyseniz Glow platformu tam da sizlere göre. Glow platformuyla görüntülü sohbetler ederek para kazanabilirsiniz. Ne denli aktif olursanız platform içerisinde o kadar fazla sohbet ederseniz sizler de o denli fazla para kazanabilirsiniz. Glow platformu üzerinde sohbet ederken ayrıca bu platform aracılığı ile para kazanmış da olursunuz. Evinizden para kazanmak bu kadar da basit. Sizlerde Glow platformunda yayıncı olabilir ve para kazanabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan şey ise bir tane kameralı telefon ve iyi bir internet. Tek yapmanız gereken ise Glow platformunda yayıncı olmak.

Glow platformunda yayıncı olma hususu ilginiz çekiyorsa, sizlerde videolarınızı platform üzerinde yayınlayabilirsiniz. Glow platformunu aktif bir şekilde kullanarak yeni arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz. Kanalınıza üye olan kişiler ve canlı yayınlarınızı izleyen kişilerin sayıları da artmaya başladıkça daha fazla para kazanırsınız. Takipçi, izlenme ve platform içerisinde aktif bir şekilde zaman geçirerek çok ciddi rakamlar elde edebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!